شنبه, ۱۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 1 February, 2025
مجله ویستا

آبگوشت کشک | طرز تهیه آبگوشت کشک ملایر


مواد لازم برای آبگوشت کشک ملایری



    گوشت گوسفند با استخوان 500 گرم
    لپه 150 گرم
    چغندر 2 عدد متوسط
    برنج 1 پیمانه
    کشک سابیده شده 500 گرم
    پیاز 1عدد متوسط
    پیاز داغ وسیرداغ به مقدار لازم
    برشتوک 5 قاشق غذا خوری
    آب 4 لیوان
    نمک وزرد چوبه به مقدار لازم


آبگوشت کشک | طرز تهیه آبگوشت کشک ملایر

طرز تهیه آبگوشت کشک ملایری


    ابتدا گوشت ,لپه و پیاز را همراه 4 لیوان اب روی اجاق گذاشته تا بپزد.
    سپس چغندر ها را به صورت حبه قندی خورد میکنیم وبه غذا اضافه مکنیم بعداز 2ساعت برنج را شسته واضافه میکنیم
    وقتی برنج هم کمی پخت به غذا برشتوک را اضافه میکنیم و یک ربع قبل از اینکه غذا را از روی اجاق برداریم کشک را اضافه میکنیم


    این غذا به خاطر چغندری که دارد مقدار خیلی کمی شیرین است اگر شیرینی چغندر کم بود یک یا دو قاشق شکر میریزم
    در اخر با پیاز داغ و سیر داغ و در صورت تمایل با نعنا داغ تزیین میکنیم .
    بر ای تهیه برشتوک کمی ارد را با روغن (ترجیحا روغن حیوانی) تفت میدهیم ودر ابگوشت میریزیم تا لعاب دار بشود
 


آبگوشت کشک | طرز تهیه آبگوشت کشک ملایر

 

نکات تکمیلی در مورد آبگوشت کشک

آبگوشت کشک جزو آبگوشت و اشکنه میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
آبگوشت کشک را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

آبگوشت کشک ، طرز تهیه آبگوشت کشک ملایر