جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

گرانول | طرز تهیه گرانول کره بادام زمینی و شکلات‎


مواد لازم برای گرانول کره بادام زمینی و شکلات


 اسپری روغن     1 عدد
جو     ¼ پیمانه
 شیره ذرت     ¼ پیمانه
 کره بادام زمینی     3 پیمانه
شکر قهوه‎ای     2 قاشق سوپ خوری
کره     2 قاشق سوپ خوری
عسل     1 قاشق سوپ خوری
وانیل     ½ قاشق سوپ خوری
نمک     2 قاشق چای خوری
سریال برنج کریسپی     ¾ پیمانه
چوب شور خرد شده     ¼ پیمانه
جوانه گندم برشته     2 پیمانه
کنجد     ¼ قاشق سوپ خوری
تکه های کوچک شکلات     به مقدار لازم

 

طرز تهیه گرانول کره بادام زمینی و شکلات


فر را روشن کنید و در دمای 350 درجه تنظیم کنید.
داخل یک سینی متوسط را فویل بکشید و آن را با اسپری به روغن آغشته کنید و کنار بگذارید. سپس جو را در سینی پهن کنید و به مدت 10 الی 15 دقیقه در فر بگذارید تا برشته شوند. پس از آن، هم بزنید و بگذارید تا خنک شود. فر را در دمای 300 درجه قرار دهید.
در همین هنگام شیره ذرت، کره ی بادام زمینی، شکر قهوه‎ای، کره و عسل را با هم مخلوط کنید. مخلوط را روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا کره بادام زمینی و شکر قهوه‎ای آب شوند. مخلوط را از روی حرارت بردارید. وانیل و نمک را به آن اضافه کنید.


گرانول | طرز تهیه گرانول کره بادام زمینی و شکلات‎


در یک ظرف بزرگ جو‎های برشته شده، سریال برنج، چوب شور، جوانه گندم برشته شده و کنجد را با هم مخلوط نمایید.
مخلوط جو را در یک ظرف مناسب ریخته. تکه‎های شکلات را روی آن بریزید و در مخلوط جو فشار دهید. به مدت 12 الی 15 دقیقه در فر قرار دهید. پس از آن بگذارید تا سرد شود. تکه ها را بین کاغذ‎ (فویل) بپیچید و در ظرفی قرار دهید که عاری از هوا باشد. می‎توانید تا 3 روز در دمای اتاق یا تا 3 ماه در فریزر نگه داری کنید.

نکات تکمیلی در مورد گرانول

گرانول جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
گرانول را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 16 نفر مناسب میباشد .

گرانول ، طرز تهیه گرانول کره بادام زمینی و شکلات‎


همچنین مشاهده کنید