پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه ذرت مکزیکی با زنجبیل و جعفری
مواد لازم برای ذرت مکزیکی با زنجبیل و جعفری
کنسرو ذرت :یک عدد یا دو عدد ذرت تازه
روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
زنجبیل رنده شده :یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز:نصف قاشق چایخوری
جعفری خرد شده :یک قاشق غذاخوری
سس سویا کم نمک :2 قاشق غذاخوری
سیر :به مقدار لازم
طرز تهیه ذرت مکزیکی با زنجبیل و جعفری
هر چند که طعم کنسرو ذرت خوب است اما من ترجیح می دهم خودم ذرت تازه بخرم و آن را پوست بکنم و دانه کنم. این کار اصلا سخت نیست. کافی است بعد از کندن پوست ذرت یک لایه از دانه ها را با چاقو جدا کنید. بقیه دانه ها به راحتی با دست جدا خواهند شد. سپس می توانید آن را با کمی کره و شکر بپزید.
دانه های ذرت را با روغن زیتون کمی تفت دهید. زنجبیل و فلفل را هم اضافه کنید و برای چند دقیقه به هم بزنید. حرارت را خاموش کنید و جعفری خرد شده و سویا سس را به ذرت اضافه کنید.
ذرت مکزیکی با زنجبیل و جعفری جزو پیش غذا - اردور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
ذرت مکزیکی با زنجبیل و جعفری را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست