پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا

تارت بادمجان | طرز تهیه تارت بادمجان


 مواد لازم برای تارت بادمجان
 
خمیر آماده شده :4 عدد
بادمجان متوسط :2 عدد
ماهی سالمون پاک شده :600 تا 800 گرم
سیر :2 حبه
خامه :3 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده :به مقدار لازم
کاپاریس :3 تا 4 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی سفت :4 عدد
تخم مرغ :2 عدد
کره آب کرده :1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل :به مقدار لازم
 

تارت بادمجان | طرز تهیه تارت بادمجان
 
طرز تهیه تارت بادمجان
ابتدا ماهی سالمون را به صورت ورقه ای و به قطر 1/5 سانتی متر برش داده و کنار بگذارید.
بادمجان را با پوست نگینی کرده همراه با سیر در روغن زیتون تفت می دهیم تا خوب خشک و طلایی شود، زرده تخم مرغ و خامه را به بادمجان اضافه کرده و هم می زنیم. مخلوط بادمجان را روی خمیر ریخته و ماهی سالمون را روی مواد قرار می دهیم و مقداری نمک و فلفل برای مزه دار شدن روی ماهی می پاشیم.
 
برای اینکه ماهی سالمون خشک نشود روی آن گوجه فرنگی قرار می دهیم و در دمای  200 درجه سانتیگراد حدود 10 الی 15 دقیقه حرارت می دهیم تا پخته شود.
در این فاصله سس را آماده کنید.
 
برای تهیه سس کاپاریس و جعفری را ساتوری می کنیم، کره را روی حرارت ذوب کرده، کاپاریس را با مقداری آب و خامه به کره اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا پخته شود.در آخر جعفری را به آن اضافه می کنیم وسس را در کنار تارت ها سرو می کنیم.

تارت بادمجان | طرز تهیه تارت بادمجان
نکات تکمیلی در مورد تارت بادمجان

تارت بادمجان جزو پیش غذا - گوناگون میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
تارت بادمجان را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

تارت بادمجان ، طرز تهیه تارت بادمجان