جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

آش گندم | طرز تهیه آش گندم


 مواد لازم برای آش گندم
 
 نخود:یک لیوان
گوشت با استخوان:نیم کیلو
نمک، زردچوبه و فلفل:به میزان لازم 
کشک ساییده شده:به مقدار کافی
گندم شیر:دو لیوان
رشته آش:مقداری
سیر و نعناع داغ:به مقدار لازم
پیاز:یک عدد
 

آش گندم | طرز تهیه آش گندم
 
طرز تهیه گندم شیر
ابتدا گندم ها را با آسیاب به صورت بلغور درآورید و به وسیله الک کردن آرد آن را کاملاً جدا کنید. پس از آن گندم ها را با شیر، سیاهدانه، زنجبیل، فلفل، زردچوبه، زیره و نمک بپزید و روی پارچه ای داخل قابلمه ریخته تا کاملاً خشک شود. گندم شیر بسیار مقوی است و در چند آش سنتی استان کرمان مورد استفاده قرار می گیرد.
 
 
طرز تهیه آش گندم
 
گوشت و نخود را همراه پیاز، زردچوبه و فلفل بپزید. گوشت ها را له کرده سپس گندم شیر را اضافه کرده و پس از پخت آن مقداری کشک به آن بیفزایید. رشته آش را به دیگر مواد اضافه کنید و در آخر نعنا داغ و سیرداغ را درون قابلمه بریزید و صبر کنید تا کاملاً بپزد.
 

آش گندم | طرز تهیه آش گندم
 
نکات تکمیلی در مورد آش گندم

آش گندم جزو غذای محلی - کرمان میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
آش گندم را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

آش گندم ، طرز تهیه آش گندم