سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه تارت میوه با کِرِم پنیری


 مواد لازم تارت میوه با کِرِم پنیری

پنیر ریکوتا یا خامه ای 300 گرم
توت فرنگی کوچک  250 گرم
آب 160 میلی لیتر
شکر دانه ریز 70 گرم
خمیر فیلو 8 ورقه
پرتقال 2 عدد
وانیل ½ قاشق چای خوری
روغن زیتون به مقدار لازم
 
 
طرز تهیه تارت میوه با کِرِم پنیری
پرتقال را پوست کنده، رویه سفید آن را بردارید و فیله کنید.
توت فرنگی ها را شسته، پوست کنده و خرد کنید.
یک قاشق سوپ خوری مغز پسته بدون نمک تست شده و درشت خرد شده می تواد شکل زیبایی به تارت های شما بدهد.
فر را روی  180 درجه سانتی گراد گرم کنید. شکر و آب را در شیرجوش روی حرارت کم قرار دهید تا وقتی شکر حل شود. وانیل را به آن اضافه کنید. حرارت را کمی بالا ببرید تا این مخلوط آهسته جوش بزند. بدون اینکه هم بزنید به مدت 12 دقیقه آن را حرارت دهید یا تا وقتی حجم آن به نصف برسد و شربت قوام بیاید.
 

طرز تهیه تارت میوه با کِرِم پنیری
 
شربت را به ظرفی کوچک انتقال دهید. آن را کنار بگذارید تا سرد شود. سپس در آن را بگذارید و در یخچال نگه دارید.
6 قالب تارت چین دار 8 سانتی متری (اندازه کف قالب) با 3 سانتی متر عمق را با روغن زیتون چرب کنید. ورقه های فیلو را روی سطحی تمیز قرار دهید. با یک دستمال خشک آنها را بپوشانید سپس یک دستمال نمدار روی آن قرار دهید. این کار از خشک شدن فیلو جلوگیری می کند.
یک ورقه خمیر فیلو را با روغن زیتون چرب کنید. یک ورقه فیلوی دیگر را روی آن قرار دهید. با روغن زیتون آن را چرب کنید و 2 ورقه خمیر فیلوی دیگر روی آنها قرار دهید تا یک دسته درست شود.
از یک  قالب گرد با قطر 15 سانتی متر استفاده کنید و 3 صفحه دایره ای شکل از این دسته فیلو ببرید.
نصف قالب های آماده کرده را با این خمیرهای دایره ای بپوشانید. این کار را در مورد بقیه ورقه های فیلو، روغن زیتون و قالب های آماده شده تکرار کنید. حالا آنها را روی سینی فر قرار دهید.
آنها را برای 8 دقیقه در فر بپزید یا تا وقتی فیلو ترد و طلایی شود. حالا آنها را کنار بگدارید تا کاملا سرد شوند. به دقت فیلوهای شکل گرفته را از قالب خارج کنید.
با استفاده از یک همزن برقی پنیر ریکوتا و 60 میلی لیتر (¼ پیمانه) شربت را در کاسه ای متوسط بزنید تا وقتی نرم و خامه ای شود.
مخلوط ریکوتا را در میان فیلوهای شکل گرفته تقسیم کنید. سپس پرتقال و توت فرنگی را روی آنها قرار دهید. برای سرو، بقیه شربت و پسته را روی میوه های درون تارت بریزید.
 

طرز تهیه تارت میوه با کِرِم پنیری
نکات تکمیلی در مورد تارت میوه

تارت میوه جزو کیک و شیرینی > پای و تارت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25 دقیقه میباشد .
تارت میوه را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه تارت میوه با کِرِم پنیری