یکشنبه, ۲۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 9 February, 2025
رول کره ای | طرز تهیه رول کره ای
آرد قوی گندم، آرد سفید نان 250 گرم
خمیر ترش (خارجی، پودر ریز) یک دوم قاشق غذاخوری
شکر 2 قاشق غذاخوری
نمک دو سوم قاشق چایخوری
شیر 150-160 میلی لیتر دمای شیر نباید بیش از اندازه داغ باشد
تخم مرغ نصف یک تخم مرغ همزده
کره بدون نمک برای داخل خمیر 40 گرم
مواد برای روی نان
تخم مرغ نصف یک تخم مرغ همزده
آب نصف یک قاشق غذاخوری برای مخلوط شدن با تخم مرغ جهت براق شدن روی نان
آرد، پودر خمیرترش (پودریز خارجی)، شکر، نمک را با یکدیگر مخلوط می کنیم.
تخم مرغ را بهم زده و سپس مقدار تعیین شده را با شیر ولرم در حدود 36-37 درجه مخلوط کرده به مواد خشک اضافه می کنیم.
بر روی تخته خمیر را خوب ورز می دهیم تا یکدست شود.
کره را هم اضافه کرده ورز می دهیم تا سطح خمیر تیزی و پستی و بلندی خود را از دست بدهد.
خمیر را گرد کرده می گذاریم تا به اندازه یک و نیم تا دو برابر حجم اولیه ور بیاید. در صورت عجله در کاسه بزرگی آب با دمای 38 درجه می ریزیم و کاسه خمیر را در داخل این آب نیم گرم قرار می دهیم تا دمای خمیر در حدود 32 درجه شود. کاسه را با نایلون می پوشانیم. در این صورت ور آمدن خمیر در حدود 30 دقیقه طول می کشد.
خمیر را با فرو کردن انگشت امتحان می کنیم که ور آمده باشد. در صورتیکه اثر جای انگشت با خمیر پر نشد مرحله اول ور آمدن به پایان رسیده است.
خمیر را بر روی تخته آشپزخانه قرار داده کمی فشار می دهیم تا گاز آن خارج شود.
با کاردک نانوایی آن را به 12 قسمت تقسیم کرده آن را گرد می کنیم. روی آن را با دستمال نم دار پوشانده و 10 دقیقه به آن استراحت می دهیم.
یک تکه خمیر را بر روی تخته آشپزخانه با کف دست شکل داده به صورتی که به شکل مخروط در بیاید.
روی مخروط را وردنه می کشیم تا 15 سانتیمتر خمیر باز شود سپس از قسمت پهن شروع به لوله کردن خمیر می کنیم.
سینی فر را چرب می کنیم یا کاغذ روغنی می اندازیم. خمیر شکل داده شده را بر روی سینی می چینیم و می گذاریم تا به اندازه دو برابر حجم قبلی ور بیاید. پس از ور آمدن بار دوم ور آمدن به پایان می رسد و خمیر آماده پختن است. روی خمیر را با برس تخم مرغ و آب می کشیم.
در فری که به دمای 180 درجه رسیده است به مدت 12 یا 13 دقیقه می پزیم.
یک قاشق چایخوری آب را بر روی شکر ریخته وقتی رول سرد شده بر روی آن این محلول را با قاشق بصورت شیاری می ریزیم.
رول کره ای جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
رول کره ای را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست