چهارشنبه, ۸ اسفند, ۱۴۰۳ / 26 February, 2025
مجله ویستا

نکاتی مهم برای پیشگیری از فاسد شدن مواد غذایی


نکاتی نهم و ضروری برای جلوگیری از خراب شدن مواد غذایی


1- همیشه در یخچال 2 بخش متفاوت را به غذاهای خام و غذاهای پخته اختصاص دهید و از قرار دادن این 2 نوع غذا در کنار هم بپرهیزید. این کار مانع از فساد غذای پخته شده می شود.

2- هرگز سبزی ها را کنار انواع گوشت ها قرار ندهید. گاهی ممکن است آلودگی ها و باکتری های موجود در سبزی موجب فاسد شدن گوشت شود.


نکاتی مهم برای پیشگیری از فاسد شدن مواد غذایی

خرد کردن درست سبزی برای جلوگیری از فاسد شدن


3-  همیشه برای خرد کردن سبزی و گوشت از 2 تخته متفاوت استفاده کنید؛ به این ترتیب مانع از انتقال باکتری از گوشت به سبزی و برعکس می شوید.

4-  همیشه گوشت قرمز، مرغ و ماهی را درون کیسه پلاستیکی یا درون یک بشقاب قرار دهید تا آب آن روی موادغذایی دیگر نریزد و موجب فساد و آلودگی خوراکی ها نشود


نکاتی مهم برای پیشگیری از فاسد شدن مواد غذایی

اهمیت شستن دست ها قبل از بسته بندی مواد غذایی


5-هنگام بسته بندی کردن مواد غذایی حتما دست های تان را بشویید. آلوده بودن دست ها موجب انتقال میکروب ها به مواد غذایی و فاسد شدن آن ها می شود.

6-بهترین روش برای آب کردن یخ انواع گوشت ها آن است که گوشت را از فریزر خارج کرده و اجازه دهید چند ساعت درون یخچال بماند تا به مرور یخ آن آب شود.
 

نکاتی مهم برای پیشگیری از فاسد شدن مواد غذایی