دوشنبه, ۱۵ خرداد, ۱۴۰۲ / 5 June, 2023
طرز تهیه مرغ لیمو فلفلی
ران مرغ بدون استخوان 1500 گرم
روغن زیتون ½ پیمانه + ¼ پیمانه
آبلیموی تازه ⅓ پیمانه (80 میلی لیتر)
ادویه مخلوط ¼ پیمانه (15 گرم)
لیموی بزرگ 1 عدد
فلفل قرمز تازه (دانه گرفته و خردشده) 1 عدد
جعفری خردشده 2 قاشق غذاخوری
شکر 2 قاشق مرباخوری
لیمو ترش به میزان دلخواه برای سرو
روغن زیتون برای چرب کردن
ادویه مخلوط و روغن زیتون (½ پیمانه) را در کاسه کوچکی با هم مخلوط کنید. تکه های مرغ را در یک ظرف کم عمق سرامیکی یا شیشه ای قرار دهید.
مخلوط روغن و ادویه را روی مرغ ریخته و با دستان تان آن را به طور کامل روی مرغ بمالید. سپس روی ظرف را با سلفون بپوشانید و آن را به مدت 1 ساعت تا یک شب داخل یخچال قرار دهید تا مرغ طعم و عطر ادویه جات را به خود بگیرد.
در همین حال برای درست کردن سس معطر، با یک چاقوی تیز یا رنده، قسمت زرد رنگ پوست لیمو را جدا و خرد کنید.
فلفل قرمز را نصف کرده، دانه های آن را بگیرید و خوب ریز کنید.
حالا پوست زرد لیمو را که به صورت نوارهای باریک بریده یا رنده شده و آن را در کاسه ای با آبلیموی تازه، فلفل ریز شده، شکر و روغن زیتون (¼ پیمانه) مخلوط کنید.
به این مخلوط نمک و فلفل نیز بزنید و جعفری ها را هم به آن اضافه کنید.
سینی گریل یا تابه چدنی را با روغن کمی چرب کنید و در دمای متوسط تا بالا حرارت دهید. به مرغ ها با افزودن نمک و فلفل طعم دهید.
هر طرف مرغ ها را به مدت 5 دقیقه بپزید تا طلایی شوند و سپس حرارت را کم کنید.
در کباب پز را ببندید و اجازه دهید مرغ ها برای 15 تا 20 دقیقه دیگر نیز بپزند. گهگاه در کباب پز را باز کرده و مرغ ها را بگردانید.
مرغ ها را داخل ظرف بچینید؛ چاشنی لیمو فلفلی را روی آنها بریزید و قاچ های لیمو را در اطراف ظرف تان قرار دهید. با این غذای خوشمزه از میهمانان تان پذیرایی کنید.
مرغ لیمو فلفلی جزو خوراک - مرغ و پرنده میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
مرغ لیمو فلفلی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .