یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

تورندو | طرز تهیه تورندو


 مواد لازم برای تورندو
 
فیله گوساله :250 گرم
پیاز :یک عدد
سیر له شده :یک الی 2 حبه
زرده تخم مرغ :2 عدد
ترخون و گشنیز خرد شده :3 الی 4 قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی :نصف پیمانه
فلفل سیاه :یک قاشق چایخوری
سرکه :نصف پیمانه
کره آب شده :100 گرم
روغن مایع :یک قاشق غذاخوری
قارچ :100 گرم
نمک و فلفل :به میزان لازم
 
 

تورندو | طرز تهیه تورندو
 
طرز تهیه تورندو
 گوشت را نیم ساعت در فلفل بخوابانید.پیاز و سیر را در ظرف مناسبی بریزید. سپس سرکه را با مقداری آب، سس گوجه فرنگی و کمی نمک روی حرارت کم بگذارید تا بجوشد و آب آن تمام شود.
 
آن گاه آن را بردارید و بگذارید خنک شود. بعد زرده تخم مرغ را با دو قاشق آب و کمی نمک هم بزنید و به روش بن ماری داغ کنید.
 
کره را کم کم اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا سسی مانند مایونز، غلیظ به دست آید.آن گاه ترخون و گشنیز را با پیاز، سیر پخته شده و قارچ به مواد اضافه کرده و هم بزنید. روی گریل یا یک تابه سنگین، مقداری روغن بریزید و تورندو را در تابه یا گریل گرم بیندازید. پس از دو، سه دقیقه برگردانید و پس از سه دقیقه دیگر نمک بپاشید و بردارید.
 
تورندو آماده است، سس را در ظرف جداگانه ای کنار ظرف تورندو بگذارید و با نان سفید، سیب زمینی پخته یا سرخ کرده روی میز بگذارید و سرو کنید.
 

تورندو | طرز تهیه تورندو
نکات تکمیلی در مورد تورندو

تورندو جزو غذای ملل - فرانسوی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
تورندو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

تورندو ، طرز تهیه تورندو