شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

خورش مرغ ترش | طرزتهیه خورش مرغ ترش


مواد لازم برای خورش مرغ ترش :

مرغ                            یک تکه برای هر نفر
پیاز رنده شده               یک عدد
سیر رنده شده              2 حبه برای هر یک نفر
سبزی                        یک لیوان برای هر نفر شامل جعفری و گشنیز و شوید، برگ چغندر یا اسفناج و تره ی خردشده
لپه                             دو قاشق برای هر نفر
آب نارنج یا آبغوره            یک پیمانه
تخم مرغ                      دو عدد
روغن،نمک، فلفل سیاه    به میزان لازم

طرز تهیه خورش مرغ ترش :

لپه را جداگانه بپزید سپس سبزی ها را  کاملا خرد کنید. کمی روغن داخل قابلمه داغ کنید و مرغ ها را در آن تفت دهید تا طلایی بشوند و بعد مرغ تفت داده را کنار بگذارید.
پیاز رنده شده را در همان روغن تفت دهید و کمی که رنگش برگشت سبزی و سیر را اضافه کرده و 5 دقیقه تفت دهید.
مرغ را اضافه کنید و  شعله گاز را کم کنید برای مدت نیم ساعت بپزد. بعد نمک و فلفل و آب نارنج را به آن اضافه کنید. و لپه را که قبلا پخته ایم به آن اضافه میکنید 5 دقیقه بگذارید این مواد با هم طبخ شوند تا به خورد هم بروند.
تخم مرغها جداگانه در کاسه بزنید و روی خورش بریزید و بگذارید خورش چند جوش بزند تا مغز تخم مرغها بپزد. درب قابلمه را باز بگذارید و خورش که چند جوش زد و به روغن افتاد، آماده است.
این غذا را میتوانید با برنج نوش جان کنید که بسیار مفید و رژیمی و حاوی تمامی گروه ویتامین ها میباشد.


 

خورش مرغ ترش ، طرزتهیه خورش مرغ ترش


همچنین مشاهده کنید