دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

کلوچه زنجبیلی


کلوچه زنجبیلی

● مواد لازم:
▪ آرد: دو و یک چهارم لیوان
▪ جوش شیرین: کمتر از یک قاشق مرباخوری
▪ پودر دارچین: یک قاشق مرباخوری
▪ پودر زنجبیل: یک قاشق غذاخوری
▪ پودر میخک: نصف قاشق مرباخوری
▪ نمک: نصف …

مواد لازم:

آرد:

دو و یک چهارم لیوان

جوش شیرین:

کمتر از یک قاشق مرباخوری

پودر دارچین:

یک قاشق مرباخوری

پودر زنجبیل:

یک قاشق غذاخوری

پودر میخک:

نصف قاشق مرباخوری

نمک:

نصف قاشق مرباخوری

کره:

سه چهارم لیوان

شکر(شکر قهوه ای):

یک لیوان

تخم مرغ:

یک عدد

عسل و یا شیره انگور:

یک چهارم لیوان

طرز تهیه:

آرد ، جوش شیرین، زنجبیل، دارچین، میخک و نمک را در ظرف مخلوط کنید. آرد و شکر را با هم بزنید ،تخم مرغ و عسل را به مواد اضافه کنید و هم بزنید و سپس مواد خشک را به آن اضافه کنید. توپک های کوچکی از خمیر به دست آمده را درست کنید و روی سینی فر حاوی کاغذ روغنی قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.