شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه سوپ سیر و عدس برای افراد دیابتی


مواد لازم :
عدس قرمز        225 گرم
پیاز                  2 عدد
سیر بزرگ         2 حبه
هویج               1 عدد
روغن زیتون       2 قاشق سوپ خوری
آب مرغ            1.5 لیتر
سرکه              2 قاشق سوپ خوری
فلفل و نمک      به مقدار لازم
برگ کرفس       برای تزئین
 
طرز تهیه:
ابتدا عدس قرمزرا شسته و با روغن زیتون و آب مرغ ، پیاز، سیر، هویج ساطوری شده مخلوط کرده و روی حرارت متوسط این مواد را به جوش آورده، سپس حرارت را کم کنید تا به مدت 1.5ساعت روی حرارت بماند. گاهی سوپ را به هم بزنید تا به ته ظرف نچسبد.سرکه یا آبلیمو، نمک و فلفل را بیفزایید.اگر سوپ خیلی غلیظ شد، کمی آب بیفزایید. سپس آن را در ظرف مورد نظر ریخته و با برگ کرفس تزئین کنید.

نکات تکمیلی در مورد سوپ سیر و عدس

سوپ سیر و عدس جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
سوپ سیر و عدس را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه سوپ سیر و عدس برای افراد دیابتی