پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
چطور کسب و کاری پردرآمد و موفق شروع کنیم؟
کارآفرینی و نوآوری در بخش های متعدد اقتصادی مطلبی است که مدت ها در کشور ما مورد بحث است. برای گسترش واهمیت عملی شدن این موضوع در کشورمان تسهیلاتی نیز برای کارآفرینان درنظر گرفته شده است. اما مسلما در این راه برای موفقیت و امکان ادامه مسیر آشنایی با راهکار های مناسب و داشتن کسب و کار پر درآمد الزامیست.
دلایل زیادی برای جلوگیری از موفقیت یک فعالیت تجاری وجود دارد که در این گزارش مهم ترین آنها را مورد بررسی قرار می دهیم.
دلایل زیادی برای ورود به دنیای کارآفرینی وجود دارد، اما دلیل اصلی که باعث جذب افراد تازه وارد می شود دورنمای «ثروتمند شدن» است. مطالعات مختلفی نشان می دهند که چطور کارآفرینان، در طول دوران کاری خود، زندگی شادتری دارند و پول بیشتری به دست می آورند. مردم وقتی داستان کارآفرین هایی را می خوانند که در مدت زمان کوتاهی به شکوفایی اقتصادی می رسند و بیزینس خود را با مبلغ میلیون ها دلار می فروشند، به طور طبیعی کنجکاو می شوند که بدانند راز موفقیت آنها چه بوده است.
بنابرین دور از انتظار نیست که افراد بسیاری برای داشتن حساب بانکی بزرگ، به تکاپوی راه اندازی کسب و کار خود بیفتند. اما صرف داشتن یک بیزینس نمی تواند پولدار شدن شما را تضمین کند. در ادامه به دلایل آن می پردازیم.
گر بخواهید به موفقیت های بزرگ دست پیدا کنید، باید آرزوهای بزرگی نیز در سر داشته باشید. هر داستانی از موفقیت با یک آرزوی بزرگ آغاز می شود. شما می بایست چشم اندازهای بزرگ را برای خود متصور باشید، این که فردی مشهور و صاحب اعتبار هستید.
عواملی که باعث شکست خوردن یک کسب و کار میشود1. بیزنس ها ی زیادی موفق نمی شوند
داشتن ایده ی خوب برای شروع کسب و کار بسیار حیاتی است، از همین رو مطابق با آمار منابع مختلف، 90 درصد شرکت های نوپا (start up) با شکست مواجه می شوند. علاوه بر اینکه باید ایده ی اورجینال، جذاب و به طور بالقوه سود آوری داشته باشید، زمان بندی شما هم باید مناسب باشد.
داشتن ایده ، اولین بخش از فرمول کلی برای موفقیت است. شما باید ایده ی خود را بدون نقص اجرا کنید و آمادگی داشته باشید که با گذر زمان و تغییر و تحولات احتمالی در آینده، ایده خود را مطابق با شرایط اصلاح کنید. به همین دلایل است که اکثر کسب و کار های نوپا نمی توانند به حیات خود ادامه دهند. حتی اگر شما به ایده و توانایی های خود به عنوان کارآفرین اعتماد کامل دارید، این احتمال که شما هم بخشی از این آمار ترسناک باشید وجود دارد.
2. داستان های مربوط به ثروتمند شدن در زمان کوتاه، نادر و اغلب اغراق شده اند
موضوعی دیگری که در اینجا مطرح است، بحث ستاره های دنیای کارآفرینی است، کسانی که به سرعت به موفقیت و ثروت رسیده اند. دست اندرکاران اخبار علاقه ی خاصی به این گونه بازی های رسانه ای دارند. به همین دلیل است که این افراد برای تازه کار های دنیای کارآفرینی به یک قهرمان بدل می شوند، و کارآفرین های بی تجربه فکر می کنند که رسیدن به ثروت در یک شب نه تنها ممکن، بلکه قریب الوقوع است.
در اکثر موارد، در داستان ها ی مربوط به این گونه موفقیت ها اغراق شده است یا اینکه موارد این چنینی بسیار نادر هستند. حقیقت این است که برای رسیدن به نقطه ای که میلیونر خطاب شوید باید سال ها کار کنید و بر مشکلات متنوع غلبه کنید و از شکست ها عبور کنید. اگر برای پذیرش این حقیقت آماده نیستید، هیچ موقع به آن نقطه نخواهید رسید.
3. اداره ی کسب و کار پرهزینه است
این نقطه را هم فراموش نکنید که راه اندازی کسب و کار، فقط کسب سود و جمع کردن ثروت نیست، شما باید هزینه ی هر اتفاقی که پشت صحنه می افتد را بپردازید. مطمئن باشید که هر چه پیش بروید، هزینه های پیش بینی نشده ی زیادی پیش خواهد آمد. شما باید هزینه ی مواد خام، نیروی انسانی، استفاده از امکانات عمومی، تجهیزات و وسایل را بپردازید. پرداخت بیمه، مالیات و حقوق قانونی افراد را نیز نباید از یاد برد.
اگر شما در نهایت توانستید که بیزنس خود را به مرحله ی سوددهی برسانید، باید آگاه باشید که صدها هزینه ی دیگر را در حسابرسی های نهایی بگنجانید. بسیاری از کارآفرینان ناشی نمی توانند بزرگی و جدیت این موضوع را درک کنند که اداره ی کسب و کار بسیار پر هزینه است، و در نهایت بیزنس خود را به مبلغ ناچیزی می فروشند.
4. همیشه عوامل و متغیر های پیش بینی نشده ای وجود دارند
شما هر اندازه که تصمیمات خود را با نهایت دقت بگیرید و مسیر بیزنس خود را برنامه ریزی کنید، در نهایت همیشه عوامل دیده نشده و متغیر های پیش بینی نشده ای وجود دارند که بر موفقیت کسب و کار شما تاثیر می گذارند. مثلا رقیبی که از وجود او بی اطلاع بودید در مسیر شما ظاهر می شود. یا تکنولوژی جدیدی که دید مردم نسبت به محصولات شما را تغییر می دهد.
علاوه بر این، سود شما ممکن است طی یک شب به سقف برسد یا اینکه بدون هیچ گونه نشانه ای در یک شب محو شود. گفتن اینکه مسیر بازار چگونه خواهد بود بسیار سخت است، و اگر شما برای این احتمالات آماده نباشید، در صورت تغییر شرایط، ضربه سختی خواهید خورد.
5. سود آوری در بیزینس به تنهایی شما را ثروتمند نخواهد کرد
درس مهمی که ممکن است در اثر هیجان کارآفرین شدن فراموش کنید این است که شما برای ثروتمند شدن یا ثروتمند ماندن به مهارت های مالی شخصی نیاز دارید. کسب و کار شما ممکن است سودده باشد و درآمد زیادی را عاید شما کند، اما ممکن است با سرمایه گذاری های نابجا و تصمیمات نادرست همه ی ثروت خود را به باد دهید و در نهایت به خانه ی اول برگردید. صرف نظر از این که کسب و کار شما تا چه اندازه سود آور است، به دست آوردن ثروت و نگهداری آن به توجه، صرفه جویی، مسئولیت پذیری و سرمایه گذاری های هوشمندانه نیاز دارد.
6. بیشتر ثروت از منابع گوناگون به دست می آید
نکته مهم دیگر در ارتباط با مسائل مالی که باید در ذهن داشته باشید این است که حتی اگر تلاش های شما در کسب و کار، ثروت قابل ملاحظه ای را برای شما به ارمغان بیاورد، بیشتر سرمایه های شخصی از منابع مختلفی به دست می آید. بعد از به دست آوردن سرمایه ی چشمگیر از طریق کسب و کار، بیشتر کارآفرین های موفق، پول نقد خود را وارد بورس و خرید و فروش سهام یا بازار ملک یا حتی صرف راه اندازی کسب و کار جدید می کنند. آنها با سرمایه گذاری های مختلف به نوعی شرط بندی می کنند، اما از طریق مسیر های درآمدی متنوعی که دارند می توانند خود را از شکست مالی مصون کنند، به این معنی که تنها با موفقیت در یک بیزنس ثروتمند نمی شوند. سعی کنید تا درآمد خود را با استفاده از منابع سود آور مختلف بهینه سازی کنید.
کارآفرینی همیشه مطابق خشنودی افراد پیش نمی رود، در واقع در بعضی از موارد به ورشکستگی کامل می انجامد. به احتمال زیاد اولین تجربه ی کارآفرینی شما با شکست همراه خواهد بود، حتی ممکن است شما را در وضعیت بدهی مالی قرار دهد. اما، اگر ایده ای استثنایی دارید و مصمم هستید که به تلاش خود، صرف نظر از تمام مشکلاتی که در سر راه شما وجود خواهد داشت، ادامه دهید، مطمئن باشید که در نهایت راه خود به سوی موفقیت و سود آوری بیشتر را پیدا خواهید کرد.
ایده ی ناب ممکن است شما را میلیاردر نکند، اما حداقل می تواند زندگی راحتی برای شما در پی داشته باشد، علاوه بر آن، از این حقیقت که خلاق و رهبر هستید احساس خرسندی خواهید کرد.
چطور کسب و کاری پردرآمد و موفق شروع کنیم؟ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست