پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه کوفته سرگنجشکی


مواد لازم برای تهیه کوفته :

گوشت                 450گرم
سیب زمینی درشت 1 عدد
قارچ کلاهک بسته   10 عدد
رب گوجه فرنگی     1 الی 2 قاشق غذا خوری
آبلیمو                   2 الی 3 قاشق غذا خوری
روغن زیتون            2 قاشق غذا خوری
جعفری خرد شده   1 قاشق غذا خوری
پیاز سرخ شده       به مقدار لازم
فلفل و دارچین       به مقدار لازم
نمک و زردجوبه       به مقدارلازم


طرز تهیه و دستور پخت :


ابتدا گوشت را دو بار چرخ کنید و مقداری آرد به آن اضافه کرده نمک و زرد چوبه به گوشت بزنید و خوب ورز دهید وکوفته های ریز درست کرده و در آب جوش روی حرارت بگذارید تا بپزد. سپس سیب زمینی را به قطعات کمی بزرگتر از حبه قند ریز کرده و به گوشت بیفزایید. صبر کنید تا نیم پز شود بعد قارچ های اسلایس شده و پیاز سرخ شده را به همراه فلفل ، دارچین ، رب ، آبلیمو و روغن زیتون را هم اضافه کنید.بگذارید تا غذا پخته و جا بیفتد و مقدار کمی آب برایش باقی بماند و در آخر آن رادر دیس بکشید و با جعفری خرد شده و گوجه فرنگی تزیین کنید.این غذا برای سه نفر کافی می باشد.

نکات تکمیلی در مورد کوفته سرگنجشکی

کوفته سرگنجشکی جزو دلمه و کوفته میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
کوفته سرگنجشکی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کوفته سرگنجشکی