سه شنبه, ۲۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 11 February, 2025
مجله ویستا

سوپ | طرز تهیه سوپ قارچ و اسفناج


مواد لازم برای سوپ قارچ و اسفناج

قارچ خرد شده :نصف لیوان

پیاز خرد شده : نصف لیوان
 
کره :2 قاشق غذاخوری
 
شیر :سه و یک چهارم لیوان
 
پودر جوز هندی، پودر سیر، نمک و فلفل :به مقدار کم
 
آرد ذرت :2 قاشق مرباخوری
 
اسفناج :یک کیلوگرم
 
پنیر خامه ای :115 گرم
 

سوپ | طرز تهیه سوپ قارچ و اسفناج
 
 
طرز تهیه سوپ قارچ و اسفناج
 
قارچ را روی حرارت ملایم با کره تفت دهید تا نرم شود.
 
3 لیوان شیر و ادویه به قارچ اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید.
 
آرد ذرت را با یک چهارم لیوان شیر مخلوط کنید و به تدریج به مواد قارچ اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
 
سوپ را مرتب هم بزنید تا غلیظ شود سپس بگذارید روی حرارت کم به مدت 5 دقیقه بپزد.
 
اسفناج خرد شده و کاملا آب گرفته را به همراه پنیر خامه ای به سوپ اضافه کنید و در حالی که مرتب هم می زنید بگذارید اسفناج پخته شود و پنیر نیز کاملا آب شود. 
 
 

سوپ | طرز تهیه سوپ قارچ و اسفناج
نکات تکمیلی در مورد سوپ

سوپ جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
سوپ را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

سوپ ، طرز تهیه سوپ قارچ و اسفناج