پنجشنبه, ۲۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 13 February, 2025
مجله ویستا

پودینگ هندی | طرز تهیه پودینگ هندی


مواد لازم پودینگ هندی

شیر 2 پیمانه
برنج ½ پیمانه
شکر ½ پیمانه
بادام هندی 2 قاشق سوپ‎خوری
کره آب شده 1 قاشق غذاخوری
کشمش 1 قاشق غذاخوری
پودر هل کمی


پودینگ هندی | طرز تهیه پودینگ هندی


طرز تهیه پودینگ هندی

    کره آب شده را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار می‎دهیم، بادام هندی خردشده را  اضافه کرده و سرخ می کنیم تا عسلی رنگ شود سپس کشمش (اگر کشمش دوست ندارید می‎توانید اضافه نکنید) را اضافه کرده و یک دقیقه تفت می دهیم. (توجه داشته باشید که کشمش را زیاد تفت ندهید چون زود می سوزد )
    مواد را از تابه خارج کرده، برنج رادر همان تابه قبلی  ریخته، سرخ می‎کنیم تا طلایی رنگ شود و بعد شیر را به آن اضافه می کنیم.
    هنگامی که شیر شروع به جوشیدن کرد حرارت را ملایم کرده مدام هم می‎زنیم تا جایی که برنج نرم شده، مقدار شیر نصف شود و ترکیب غلیظ و پودینگی داشته باشیم .
    در این مرحله شکر را همراه با پودر هل ترکیب می‎کنیم و حرارت می‎دهیم شعله را برای 3 تا 5 دقیقه کم می‎کنیم تا قوام پیدا کرده و نیمه غلیظ شود، سپس شعله را خاموش می‎کنیم.
    در انتها با بادام هندی و کشمش تزیین می‎کنیم، سرد یا گرم سرو کنیم. طرز تهیه شیر برنج بادام را در این جا یاد گرفتیم.
 


پودینگ هندی | طرز تهیه پودینگ هندی

نکات تکمیلی در مورد پودینگ هندی

پودینگ هندی جزو غذای ملل - هندی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
پودینگ هندی را می توانید در وعده صبحانه - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

پودینگ هندی ، طرز تهیه پودینگ هندی