یکشنبه, ۳۱ تیر, ۱۴۰۳ / 21 July, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه دسر ژله و انار


موادلازم:
خامه صبحانه    700 گرم
پودر ژلاتین        3 قاشق چای خوری
شکر               100 گرم
وانیل               یک هشتم قاشق چایخوری
پودر ژله ی انار    50 گرم
آب                 1 پیمانه
انار دانه شده     به مقدار دلخواه

طرز تهیه:
3 قاشق سوپ خوری از خامه صبحانه را داخل ظرف کوچکی ریخته و پودر ژلاتین را روی آن پاشیده و کنار بگذارید تا حالت اسفنجی پیداکند. بقیه خامه صبحانه را داخل ظرف مناسبی ریخته و با شکر مخلوط کرده و روی شعله ملایم قرار داده تا شکر حل شود و خامه به جوش آید بعد از چند جوش، مواد را از روی شعله برداشته و بلافاصله ژلاتین اسفنجی شده را اضافه کنید. قالبی که میان آن خالی است را انتخاب کرده و کاملاً با روغن مایع چرب کرده و مواد را داخل آن ریخته و به مدت 3 تا 4 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کاملاً بسته شود. سپس قالب را داخل آب گرم فرو برده و دسر را به ظرف مورد نظر منتقل کنید.
پودر ژله را در نصف لیوان آب گرم حل کرده و سپس نصف لیوان آب سرد را به آن اضافه کنید و کنار بگذارید تا کاملاً خنک شود. داخل حفره دسر را با انار دانه شده پر کرده و روی آن را ژله انار خنک شده پر کنید و در یخچال بگذارید تا ژله داخل دسر هم ببندد و بعد سرو کنید.

نکته:
درصورت حل نشدن ذرات پودر ژله، می توانید ظرف ژله را روی بخار آب قرار دهید تا ذرات بافی مانده روی بخار آب حل شوند.

نکات تکمیلی در مورد دسر

دسر جزو دسر - انواع ژله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 4 ساعت و 0 دقیقه
دسر را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه دسر ژله و انار