دوشنبه, ۲۷ اسفند, ۱۴۰۳ / 17 March, 2025
مجله ویستا

سوپ خامه | طرز تهیه سوپ خامه اسفناج


مواد لازم برای سوپ خامه اسفناج
 
500 گرم برگ اسفناج
5 پیمانه آب
2 عدد پیاز (ریز خرد شود)
25 گرم یا 2 قاشق سوپ خوری کره
3 قاشق سوپ خوری آرد سفید
یک پیمانه خامه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
 

سوپ خامه | طرز تهیه سوپ خامه اسفناج
 
طرز تهیه سوپ خامه اسفناج
آب را در قابلمه ای بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید. سپس اسفناج را به همان حالت درسته به آن اضافه کنید و مدت 5 تا 6 دقیقه حرارت دهید تا بپزد.
برگ اسفناج پخته شده را از داخل آب بیرون آورید و در دستگاه خردکن یا غذاساز آن را به پوره تبدیل کنید. قابلمه حاوی آب را نیز کنار بگذارید.
کره را داخل تابه ای بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب شود. سپس پیاز خردشده را در آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
حالا پیازداغ را از روی اجاق بردارید و پس از اضافه کردن آرد، دوباره روی شعله اجاق گاز به مدت یک الی دو دقیقه حرارت دهید تا آرد نیز سرخ شود.
مخلوط پیازداغ و آرد سرخ شده را به آبی که اسفناج در آن پخته شده است، بیفزایید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا دوباره به جوش آمده و کمی غلیظ شود.
سپس پوره اسفناج و خامه را به آن اضافه کرده و مدتی حرارت دهید تا سوپ جا بیفتد و غلظت مناسبی پیدا کند.
در این فاصله، نمک و فلفل مورد نیاز را به سوپ اضافه کنید.
 

سوپ خامه | طرز تهیه سوپ خامه اسفناج
نکات تکمیلی در مورد سوپ خامه

سوپ خامه جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
سوپ خامه را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

سوپ خامه ، طرز تهیه سوپ خامه اسفناج