شنبه, ۵ خرداد, ۱۴۰۳ / 25 May, 2024
مجله ویستا

سوپ مرغ | طرز تهیه سوپ مرغ و سیب زمینی


مواد لازم سوپ مرغ و سیب زمینی


سینه مرغ   2 عدد (350 گرم)
نمک و فلفل    به میزان لازم
روغن زیتون     2 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط     1 عدد
سیر     2 حبه
آرد     2 قاشق غذاخوری
آب مرغ طبیعی     ½ 1 پیمانه
سیب زمینی     250 گرم
شیر     ½ 2 پیمانه
جوزهندی     مقدارکم
ذرت پخته     ¾ پیمانه
نخودفرنگی پخته     ¾ پیمانه


سوپ مرغ | طرز تهیه سوپ مرغ و سیب زمینی


طرز تهیه سوپ مرغ و سیب زمینی



    سینه های مرغ را مکعبی خرد می کنیم، آنها را با نمک و فلفل مزه دار می کنیم. در یک قابلمه متوسط، یک قاشق غذاخوری روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا داغ شود. پس از اینکه روغن داغ شد، مرغ ها را در آن می ریزیم و 2 الی 3 دقیقه سرخ می کنیم تا طلائی- قهوه ای شود. سپس مرغ ها را در یک کاسه مناسب می ریزیم.
    پیاز را پوست می کنیم و آن را ریز خرد می کنیم. سیر را نیز پس از پوست کندن، له می کنیم. در یک تابه، یک قاشق غذاخوری روغن می ریزیم و آن را نیز روی حرارت متوسط می گذاریم تا داغ شود. سیر له شده و پیاز خرد شده را در روغن داغ تفت می دهیم. آنها را با کمی نمک مزه دار می کنیم. حدود 5 دقیقه آن را تفت می دهیم. پس از 5 دقیقه، آرد را روی آن می پاشیم و مرتباً هم می زنیم تا کمی آرد سرخ شود و بوی خامی آن گرفته شود. سپس به آرامی آب مرغ را داخل این مخلوط می ریزیم و کاملاً سوپ را مخلوط می کنیم تا یک دست شود. سیب زمینی ها را پوست می کنیم و آنها را مکعبی در ابعاد 1 سانتیمتری خرد می کنیم و در این مرحله سیب زمینی های خرد شده را داخل سوپ می ریزیم. وقتی سوپ به جوش آمد، حرارت را ملایم می کنیم و می گذاریم تا سیب زمینی بپزد و ترد شود.
    شیر و جوز هندی را به سوپ اضافه می کنیم. می گذاریم 3 الی 5 دقیقه  آرام بجوشد تا غلیظ شود. مرغ های سرخ شده، ذرت پخته و نخود فرنگی پخته را به سوپ اضافه می کنیم. می گذاریم باز هم حدود 5 الی 7 دقیقه بجوشد تا مرغ هم کم کم مغز پخت شود. در آخر، سوپ را با نمک و فلفل مزه دار می کنیم و سرو می کنیم.
 


سوپ مرغ | طرز تهیه سوپ مرغ و سیب زمینی

نکات تکمیلی در مورد سوپ مرغ

سوپ مرغ جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
سوپ مرغ را می توانید در وعده میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

سوپ مرغ ، طرز تهیه سوپ مرغ و سیب زمینی