یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
طرز تهیه پلو مرغ هندی
برنج باسماتی 3 پیمانه
جوجه 600 گرم
برگ گشنیز تازه ½ پیمانه
برگ نعناع تازه ½ پیمانه
خیار 1 عدد
هویج 1 عدد
ماست 2 قاشق غذاخوری
خمیر تندوری 1 قاشق غذاخوری
ترشی مانگو به مقدار دلخواه
ماست به مقدار دلخواه
روغن به میزان لازم
برنح را بپزید.
جوجه را کباب کرده و درشت خرد کنید تا 2 پیمانه شود.
تابه ای بزرگ و مخصوص سرخ کردن غذا را روی شعله متوسط گرم کنید.کمی روغن، مرغ، خمیر تندوری و ماست را افزوده و در حالی که مواد را هم میزنید برای 5 دقیقه آنها را بپزید تا کاملاً با هم ترکیب شده و حرارت ببینند. تابه را از روی شعله بردارید.
هویج و خیار را پوست کنده و از طول به صورت باریک برش دهید.
برنج را با قاشق بین کاسه های سرو غذا تقسیم کنید. باریکه های هویج و خیار را روی برنج بچینید.
گشنیز را درشت خرد کنید.
مرغ، گشنیز، نعناع، ترشی مانگو را روی آنها ریخته و ماست را روی همه مواد بریزید.
بلافاصله غذا را سرو کنید.
پلو مرغ هندی جزو غذای ملل - هندی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
پلو مرغ هندی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست