چهارشنبه, ۲۷ تیر, ۱۴۰۳ / 17 July, 2024
طرز تهیه پلو مرغ هندی
برنج باسماتی 3 پیمانه
جوجه 600 گرم
برگ گشنیز تازه ½ پیمانه
برگ نعناع تازه ½ پیمانه
خیار 1 عدد
هویج 1 عدد
ماست 2 قاشق غذاخوری
خمیر تندوری 1 قاشق غذاخوری
ترشی مانگو به مقدار دلخواه
ماست به مقدار دلخواه
روغن به میزان لازم
برنح را بپزید.
جوجه را کباب کرده و درشت خرد کنید تا 2 پیمانه شود.
تابه ای بزرگ و مخصوص سرخ کردن غذا را روی شعله متوسط گرم کنید.کمی روغن، مرغ، خمیر تندوری و ماست را افزوده و در حالی که مواد را هم میزنید برای 5 دقیقه آنها را بپزید تا کاملاً با هم ترکیب شده و حرارت ببینند. تابه را از روی شعله بردارید.
هویج و خیار را پوست کنده و از طول به صورت باریک برش دهید.
برنج را با قاشق بین کاسه های سرو غذا تقسیم کنید. باریکه های هویج و خیار را روی برنج بچینید.
گشنیز را درشت خرد کنید.
مرغ، گشنیز، نعناع، ترشی مانگو را روی آنها ریخته و ماست را روی همه مواد بریزید.
بلافاصله غذا را سرو کنید.
پلو مرغ هندی جزو غذای ملل - هندی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
پلو مرغ هندی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
ایران مسعود پزشکیان علی باقری عزاداری پزشکیان دولت چهاردهم دولت رئیس جمهور ترور انتخابات دولت سیزدهم سعید جلیلی
قتل زمین لرزه خوزستان زلزله هواشناسی افغانستان تیراندازی شهرداری تهران شاهچراغ پشه آئدس تب دنگی سازمان هواشناسی
عربستان سعودی اقتصاد ایران قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار خودرو ترافیک ایران خودرو همستر کامبت بازار خودرو حقوق بازنشستگان
عزاداری محرم لیلی رشیدی الناز شاکردوست تلویزیون سریال مهران غفوریان دفاع مقدس مداحی سینمای ایران
فناوری
رژیم صهیونیستی دونالد ترامپ اسرائیل فلسطین غزه ترامپ آمریکا جنگ غزه ترور ترامپ روسیه ایالات متحده آمریکا جو بایدن
پرسپولیس فوتبال علیرضا بیرانوند استقلال رئال مادرید کیلیان امباپه یورو 2024 باشگاه پرسپولیس رامین رضاییان تیم ملی اسپانیا تیم ملی انگلیس باشگاه استقلال
خودروهای وارداتی دیابت ناسا شیائومی هوش مصنوعی کد مورس اپل
تخم مرغ کاهش وزن رژیم غذایی گرمازدگی جذام