چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

پای آلبالو |طرز تهیه پای آلبالو


 مواد لازم پای آلبالو
 
مربای آلبالو 900 گرم
شکر قهوه ای  ½ پیمانه
آرد گندم⅔ پیمانه
جو پرک آسیاب شده   ⅔ پیمانه
نمک ¼ قاشق مرباخوری
پودر دارچین 1 قاشق چای خوری
کره  6 قاشق سوپ خوری
خمیر پای  500 گرم
 

پای آلبالو |طرز تهیه پای آلبالو
 
طرز تهیه پای آلبالو
 خمیر پای را با این دستور آماده کرده و داخل سلفون پیچیده داخل یخچال می گذاریم استراحت کند.
قالب 22 سانتیمتری فلزی پای را با خمیر می پوشانیم، برای این کار بایستی دایره ای از خمیر به قطر 25 (22 سانتی متر + 2.5 سانتیمتر برای لبه ها)  پهن کنیم. لبه ها را روی چین قالب قرار داده و شکل نهایی پای را طراحی می کنیم؛ در ضمن مراقب هستیم تا خمیر سوراخ نشود.
برای رویه پای جو پرک را با آرد گندم، شکر قهوه ای، نمک و دارچین در کاسه ای متوسط هم میزنیم.
کره سرد را که کمی زودتر از فریزر در دمای آشپزخانه قرار داده ایم با مخلوط جو پرک ترکیب کرده و هم می زنیم تا شبیه خرده نان شود.
مربای آلبالو را روی خمیر پای میریزیم.
به منظور جلوگیری از پختن بیش از حد پای ورقه فویل را به صورت آزاد روی ظرف می پوشانیم.
قالب پای را در قفسه میانی فر گذاشته و به مدت 20 دقیقه شیرینی را در دمای 176 درجه سانتی گراد نگه می داریم تا سطح شیرینی طلایی رنگ شود. ظرف را روی قفسه فلزی خارج از فر به مدت 2 ساعت نگه می داریم تا سرد شده و سپس سرو می کنیم.

پای آلبالو |طرز تهیه پای آلبالو
 
نکات تکمیلی در مورد پای آلبالو

پای آلبالو جزو کیک و شیرینی > پای و تارت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
پای آلبالو را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

پای آلبالو ، طرز تهیه پای آلبالو