سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه مرغ کنتاکی


 مواد لازم برای مرغ کنتاکی

سینه و ران مرغ از هر کدام 3 قطعه
آرد سفید یک لیوان
شیرخشک نیدو  نصف لیوان
تخم مرغ زده شده  2 عدد
آرد سوخاریبه مقدار لازم
روغن برای سرخ کردنبه مقدار لازم

طرز تهیه مرغ کنتاکی
طرز تهیه مرغ کنتاکی
 ابتدا سینه و ران مرغ را به مدت 20 الی 25 دقیقه بپزید و در حین پخته به آن کمی نمک، فلفل و سیر خرد شده اضافه کنید.
 آرد سفید را با پودر شیرخشک و ادویه مخصوص مخلوط کرده قطعات مرغ را در آن بغلتانید تا تمام سطح مرغ به آرد آغشته شود.(باید مرغ شما کمی مرطوب باشد تا آرد به آن بچسبد)
 قطعات مرغ را ابتدا در تخم مرغ زده شده و سپس در آرد سوخاری بغلتانید تا تمام سطح آن به آرد آغشته شود.
 قطعات مرغ را در روغنی که از قبل داغ شده ریخته و با حرارت متوسط سرخ کنید.
مرغ کنتاکی را در ظرف کشیده و اطراف آن را با سیب زمینی سرخ شده و سبزیجات تزئین کنید.
نکته
برای اینکه مرغ شما طعم بهتری داشته باشد پیشنهاد می کنیم از آرد سوخاری آمریکن استفاده کنید که طعم بی نظیری به مرغ شما می دهد.
 

طرز تهیه مرغ کنتاکی
 
نکات تکمیلی در مورد مرغ کنتاکی

مرغ کنتاکی جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
مرغ کنتاکی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه مرغ کنتاکی