شنبه, ۲ تیر, ۱۴۰۳ / 22 June, 2024
مجله ویستا

پلوی مکزیکی


پلوی مکزیکی

در یک تابه نچسب و بزرگ یک قاشق چایخوری روغن زیتون بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید.

تعداد: ۴ نفر

زمان تهیه: ۲۵ دقیقه

زمان پخت: ۲۵ دقیقه

مواد لازم

۴ عدد سینه مرغ بدون استخوان

نصف قاشق چایخوری نمک

¾ قاشق چایخوری فلفل سیاه

۲ قاشق چایخوری روغن زیتون

نصف پیمانه پیاز خرد شده

دو حبه سیر رنده شده

¼ پیمانه آب مرغ

۴۱۰ گرم گوجه‌فرنگی خرد شده

۳ قاشق غذاخوری فلفل هالوپینو خرد شده

دو قاشق چایخوری آب لیموترش

یک عدد کدوسبز خرد شده

۲۵۰ گرم برنج قهوه‌ای

¼ پیمانه گشنیز تازه خرد شده

طرز تهیه

۱. روی سینه‌های مرغ ¼ قاشق چایخوری نمک و ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه بپاشید. در یک تابه نچسب و بزرگ یک قاشق چایخوری روغن زیتون بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید. سپس سینه‌های مرغ را به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. آنها را از تابه خارج کنید.

۲. یک قاشق چایخوری روغن دیگر در تابه بریزید. پیاز و سیر را بیفزایید و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید. آب مرغ، گوجه‌فرنگی، هالوپینو، آب لیموترش، نصف قاشق چایخوری فلفل و ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید. حرارت را زیاد کنید تا آب بجوشد. سپس آن را کم کنید.

۳. در تابه را بگذارید تا ۱۰ دقیقه نیم‌جوش روی اجاق بماند. سپس کدوسبز را بیفزایید و ۳ تا ۴ دقیقه دیگر حرارت دهید. برنج را اضافه کنید و بگذارید پخته و نرم شوند.

۴. این غذا را با گشنیز و لیموترش تزئین و سرو کنید.