جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

خورش لوبیا سبز | طرز تهیه خورش لوبیا سبز


مواد لازم خورش لوبیا سبز

    گوشت قیمه شده 500 گرم
    لوبیا سبز 600 گرم
    گوجه فرنگی ریز (گوجه فرنگی درشت 4 عدد) 15 الی 20 عدد
    لیمو عمانی 3 عدد
    آرد 1 قاشق
    پیاز سرخ شده بدون روغن 2 قاشق غذا خوری
    روغن مخصوص سرخ کردن
    نمک و زرد چوبه به میزان لازم
    زعفران دم کرده به میزان لازم
    رب گوجه فرنگی 1 الی 5/1 قاشق
    پیاز درشت رنده شده 1 عدد


خورش لوبیا سبز | طرز تهیه خورش لوبیا سبز

طرز تهیه خورش لوبیا سبز

گوشت و لوبیا و پیاز رنده شده را با نمک و زرد چوبه بپزید. این خورش به صورت آب پز تهیه و برای افرادی که طالب غذای آب پز هستند. آرد را با کمی روغن تفت دهید و به آن کمی آب اضافه کنید تا از هم باز شود و در خورش یریزید با این کار آب خورش غلظت پیدا می کند لیمو عمانی را با پوست تکه تکه کنید و دانه و محور وسط لیمو را جدا کنید وآنرا در خورش بریزید رب گوجه فرنگی هم اضافه کنید. اگر مثل تصویر گوجه فرنگی ریز بود که درسته در غذا بریزید و اگر درشت بود پوست و دانه گوجه فرنگی را گرفته و آنرا به اندازه بند انگشت ریز کنید و به همراه پیاز سرخ شده و زعفران در خورش بریزید وچند جوش که خورد حرارت را خاموش کنید گوجه فرنگی نباید زیاد پخته و له شود هر چه کمتر حرارت ببیند خوشمزه تر است و 5 دقیقه حرارت کافیست.


خورش لوبیا سبز | طرز تهیه خورش لوبیا سبز

نکات تکمیلی در مورد خورش لوبیا سبز

خورش لوبیا سبز جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
خورش لوبیا سبز را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

خورش لوبیا سبز ، طرز تهیه خورش لوبیا سبز