سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
مجله ویستا

کمپوت | طرز تهیه کمپوت سیب و گلابی با عسل


مواد لازم برای کمپوت سیب و گلابی با عسل 
 
گلابی :600 گرم
سیب :350 گرم
عسل :¼ پیمانه
آب لیموی تازه :یک قاشق غذاخوری
 
 

کمپوت | طرز تهیه کمپوت سیب و گلابی با عسل
 
 
طرز تهیه کمپوت سیب و گلابی با عسل
سیب ها و گلابی ها را پوست کنده و هسته شان را بگیرید.
تکه های سیب و گلابی را به ورقه های باریک به ضخامت حدود 3 میلی متر خرد کنید.
این قطعات را در ظرفی روی حرارت ملایم قرار دهید. عسل و آبلیمو را اضافه کنید و هم بزنید تا با میوه ها مخلوط شوند.
درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید تا میوه ها به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند، بپزند و هر چند وقت یک بار کمپوت را هم بزنید.
سپس در ظرف را بردارید و اجازه دهید تا میوه ها به مدت 15 الی 20 دقیقه تا زمانی که کامل نرم شده و مایع کمپوت غلیظ و شربت مانند شود، روی گاز بماند.
سپس ظرف را از روی شعله بردارید و اجازه دهید تا کمپوت کامل خنک شود سپس سرو کنید.
 

کمپوت | طرز تهیه کمپوت سیب و گلابی با عسل
نکات تکمیلی در مورد کمپوت

کمپوت جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
کمپوت را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

کمپوت ، طرز تهیه کمپوت سیب و گلابی با عسل