یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

کوکوی میگو | طرز تهیه کوکوی میگو


مواد لازم برای کوکوی میگو 
 
میگو :200 گرم
پیاز داغ :یک قاشق سوپخوری
نمک، پودر سیر و زعفران :به مقدار لازم
روغن :برای سرخ کردن
رب گوجه فرنگی :یک قاشق سوپخوری
جعفری خرد شده :2 قاشق سوپخوری
تخم مرغ :2 الی 4 عدد
آب لیمو :یک قاشق سوپخوری
 

کوکوی میگو | طرز تهیه کوکوی میگو
 
طرز تهیه کوکوی میگو
میگو را به همراه پیاز داغ در روغن بریزید و کمی تفت دهید.
سپس رب گوجه فرنگی، جعفری خرد شده، آبلیمو، نمک و فلفل را اضافه نمایید و مجددا کمی تفت دهید.
آن گاه ظرف را کنار بگذارید تا سرد شود.
سیب زمینی ها را با تخم مرغ، پودر کاری، زعفران دم کرده و پودر سیر مخلوط و با میگوها ترکیب کنید.
سپس در تابه ی داغ (که در آن روغن ریخته اید)، مایه ی کوکو را بریزید و در تابه را بگذارید.
اکنون حرارت را ملایم نمایید تا کوکو آماده شود.
 
 

کوکوی میگو | طرز تهیه کوکوی میگو
نکات تکمیلی در مورد کوکوی میگو

کوکوی میگو جزو انواع کوکو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
کوکوی میگو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

کوکوی میگو ، طرز تهیه کوکوی میگو


همچنین مشاهده کنید