شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا

سوپ زمستانی هندی


سوپ زمستانی هندی

● مواد لازم برای۴ تا ۶ نفر:
▪ پرک جو: ۱۰۰ گرم
▪ روغن گیاهی: ۲ قاشق غذاخوری
▪ دانه زیره سبز: یک قاشق غذاخوری
▪ دانه خردل قهوه‌ای: یک دوم قاشق غذاخوری
▪ فلفل سبز: ۲ عدد، دانه گرفته و ساطوری …

مواد لازم برای۴ تا ۶ نفر:

پرک جو:

۱۰۰ گرم

روغن گیاهی:

۲ قاشق غذاخوری

دانه زیره سبز:

یک قاشق غذاخوری

دانه خردل قهوه‌ای:

یک دوم قاشق غذاخوری

فلفل سبز:

۲ عدد، دانه گرفته و ساطوری شده

برگ بو:

یک عدد

میخک:

۲ عدد

چوب دارچین:

یک عدد

زردچوبه:

یک دوم قاشق غذاخوری

پیاز:

یک عدد، ساطوری شده

سیر:

۲ بوته، ساطوری شده

هویج:

یک عدد، حلقه حلقه شده

کدو حلوایی:

۲۰۰ گرم، خرد شده

سیب‌زمینی:

۲۰۰ گرم، خرد شده

پاپریکا:

یک قاشق غذاخوری

گشنیز خشک:

یک قاشق غذاخوری

عدس قرمز:

۲۲۵ گرم

گوجه‌فرنگی:

۲ عدد، ساطوری شده

گشنیز تازه:

یک بوته کوچک، ساطوری شده

پودر زنجبیل:

یک قاشق غذاخوری

آبلیمو:

یک قاشق غذاخوری

روش تهیه :

۱) پرک جو را طبق دستورالعمل روی بسته‌بندی، بپزید. بعد وقتی ترد شد، آن را آبکش کرده و کنار بگذارید. همزمان، روغن را در دیگچه عمیقی حرارت دهید و دانه‌های خردل و زیره سبز، فلفل‌ها، برگ بو، میخک، دارچین و زردچوبه را در آن سرخ کنید تا بوی ادویه بلند شده و صدای سرخ شدن دانه‌ها را بشنوید! حالا پیاز و سیر را به دیگچه اضافه کرده و برای ۵ تا ۸ دقیقه بپزید تا کاملا نرم شوند. حالا هویج، سیب زمینی و کدو حلوایی را اضافه کرده و هم بزنید تا مطمئن شوید تمام سبزی‌ها به روغن و ادویه‌ها آغشته شده‌اند. حالا پاپریکا و گشنیز خشک را روی مواد بپاشید و دوباره هم بزنید.

۲) حالا عدس قرمز، پرک جو و گوجه فرنگی را همراه با ۱.۷ لیتر آب به دیگچه اضافه کنید. حرارت را زیاد کرده تا محتویات ظرف به جوش ‌‌آید و بعد زیر اجاق را کم کنید تا سبزی‌ها کم‌کم ترد و پخته شوند. وقتی عدس‌ها کاملا پخت، آبلیمو، زنجبیل و گشنیز ساطوری شده را به ظرف اضافه کنید.

نکته:

این غذا سرشار از فیبر است و ۴ واحد از ۵ واحد فیبر مورد نیاز روزانه بدن را تامین می‌کند.