دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

کوکوی کنجد


کوکوی کنجد

● مواد لازم:
سیب زمینی بزرگ: یک عدد
▪ جعفری خرد شده: نصف لیوان
▪ آرد سیب‌زمینی: سه قاشق سوپ‌خوری
▪ پیاز یک عدد
▪ فلفل سبز نگینی خرد شده: یک عدد
▪ دانه کنجد: ۷ تا ۸ قاشق سوپ‌خوری
▪ زعفران …

مواد لازم:

سیب زمینی بزرگ: یک عدد

جعفری خرد شده:

نصف لیوان

آرد سیب‌زمینی:

سه قاشق سوپ‌خوری

پیاز یک عدد

فلفل سبز نگینی خرد شده:

یک عدد

دانه کنجد:

۷ تا ۸ قاشق سوپ‌خوری

زعفران دم‌کرده:

یک قاشق سوپ‌خوری

تخم‌مرغ:

۵ عدد

شیر:

سه قاشق سوپ‌خوری

روغن مایع مخصوص سرخ کردن:

نصف لیوان

نمک، دارچین و فلفل:

به میزان لازم

طرز تهیه:

سیب‌زمینی را پوست می‌گیریم و در یک قابلمه همراه با آب روی حرارت می‌گذاریم. در کاسه بزرگی سیب‌زمینی سرد شده و پیاز را رنده می‌کنیم. جعفری، نمک و فلفل، زعفران، کنجد و فلفل سبز را به مخلوط سیب‌زمینی و پیاز رنده شده اضافه می‌کنیم. آرد سیب‌زمینی را در شیر سرد حل کرده و به مخلوط مواد می‌افزاییم. در ظرفی تخم‌مرغ‌ها را می‌شکنیم، با چنگال می‌زنیم و به بقیه مواد اضافه می‌کنیم. روغن را داغ می‌کنیم. تمام مواد را با هم مخلوط می‌کنیم و در تابه می‌ریزیم. سپس با یک قاشق کاملاً روی مواد را صاف کرده و با حرارت کم و درپوش سرخ می‌نماییم. تابه را با درپوش روی حرارت ملایم می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم یک طرف کوکو سرخ شود. طرف دیگر آن را بدون درب سرخ می‌کنیم.