شنبه, ۹ تیر, ۱۴۰۳ / 29 June, 2024
پورک پنیر و اسفناج
مواد لازم:
پنیر صبحانه: ۲۰۰ گرم
خمیر فیلو: ۲۰ برگ
پنیر خامهای: ۱۰۰ گرم
کره ذوب شده: ۵۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
خامه: ۲ قاشق سوپ خوری
کره نرم شده: ۵۰ گرم
اسفناج: ۲۰۰گرم
روش تهیه:
۱ - ابتدا اسفناج را کاملا خرد کرده و در ماهیتابه با کمی روغن تفت دهید تا آب آن گرفته شده و کمی سرخ شود. سپس آن را از حرارت برداشته در یک سبد دانه ریز قرار دهید تا آب و روغن اضافی آن خارج شود. در ظرف همزن کره نرم و پنیر خامهای و خامه و تخم مرغ را مخلوط کنید سپس پنیر صبحانه را رنده کرده و به آنها اضافه میکنیم و همچنین اسفناج خنک شده را.
۲ - قالبهای مافین به شکل دلخواه را چرب کرده و خمیر فیلو را ورقه ورقه میاندازیم و لا به لای خمیر را کره ذوب شده با قلممو میزنیم.۵ لایه که انداختیم کافیست.
۳ - حال روی خمیر را از مواد پنیری میریزیم و روی مواد را صاف کرده و اضافه خمیرها را بر میگردانیم و روی هر لایه خمیر را کره میمالیم تا همه به هم کاملا چسبیده شوند. روی کار را در نهایت کمی زرده تخم مرغ بمالید که این بخش کاملا سلیقهای است و نمی توان حذف نمود.
۴ - حال قالب را در فر داغ شده ۱۸۰ درجه برای ۲۰ دقیقه میگذاریم تا کاملا طلایی و برشته شوند.
۵ - بعد از خنک شدن بورکها آنها را با ماست خامهای سرو نمایید.
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم ایران انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403 سعید جلیلی ریاست جمهوری ستاد انتخابات کشور قالیباف
تهران هواشناسی قتل پلیس پلیس راهور سیل بارش باران سلامت قوه قضاییه فضای مجازی سوادکوه سازمان هواشناسی
قیمت طلا قیمت دلار حقوق بازنشستگان قیمت خودرو ترکیه خودرو دولت سیزدهم بازار خودرو بازنشستگان مسکن دلار نهضت ملی مسکن
موسیقی رامبد جوان تلویزیون تئاتر فیلم سینما هنرمندان سینمای ایران رسانه ملی جوکر
دارو
رژیم صهیونیستی جنگ غزه آمریکا جو بایدن روسیه دونالد ترامپ غزه فلسطین لبنان چین ترامپ انتخابات آمریکا
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 باشگاه پرسپولیس علیرضا بیرانوند لیگ برتر رئال مادرید بازی جام ملت های اروپا لیگ برتر ایران تیم ملی فوتبال ایران
هوش مصنوعی گوگل اینترنت فناوری تلگرام نمایشگاه الکامپ فیبر نوری سرطان سامسونگ عیسی زارع پور اپل
حافظه فشار خون سبزیجات دیابت کبد چرب سیب زمینی