دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

سالاد فرانسوی


سالاد فرانسوی

در یک قابلمه متوسط، آب را بگذارید بجوشد و سیب‌زمینی و لوبیا سبز را به آن اضافه کنید و به مدت ۵ تا ۸ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.

تعداد: ۶ نفر

زمان تهیه ۲۵ دقیقه

زمان پخت: ۸ دقیقه

مواد لازم

۵ عدد سیب‌زمینی کوچک

یک پیمانه لوبیا سبز پخته و خردشده

دو قاشق غذاخوری سرکه سفید

دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

یک قاشق غذاخوری ترخون تازه

یک قاشق چایخوری عسل

¼ قاشق چایخوری نمک

¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه

۴ پیمانه کاهوی خرد شده

۳ عدد تخم‌مرغ سفت و خرد شده

نصف پیمانه خیار خرد شده

¼ پیمانه زیتون

۳ عدد تربچه خرد شده

دو قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده

طرز تهیه

۱. در یک قابلمه متوسط، آب را بگذارید بجوشد و سیب‌زمینی و لوبیا سبز را به آن اضافه کنید و به مدت ۵ تا ۸ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. سپس آنها را آبکش کنید. سپس آنها را درون کاسه‌ای از آب یخ بریزید تا مراحل پخت آن متوقف شود و دوباره آبکش کنید.

۲. برای تهیه سس سرکه و روغن زیتون، در یک شیشه سرکه، روغن زیتون، عسل، نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. در شیشه را ببندید و آنها را هم بزنید تا کاملا با یکدیگر مخلوط شوند.

۳. در یک کاسه بزرگ، سیب‌زمینی، لوبیا سبز، کاهو، تخم‌مرغ، خیار، زیتون، تربچه و پیازچه را با یکدیگر مخلوط کنید. سس سرکه و روغن زیتون رابه آنها اضافه کنید و هم بزنید.