دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

شیرینی مارینگ


شیرینی مارینگ

سفیده های تخم مرغ (عاری از هرگونه زرده) و پودر تارتار را با همزن برقی هم بزنید تا شکل بگیرد.

مواد لازم:

سفیده تخم مرغ، با دمای اتاق: ۳ عدد درشت

پودر تارتار: یک چهارم قاشق مرباخوری

شکر: سه چهارم پیمانه

وانیل: کمی

طرز تهیه:

سفیده های تخم مرغ (عاری از هرگونه زرده) و پودر تارتار را با همزن برقی هم بزنید تا شکل بگیرد. به آرامی هر بار یک قاشق غذاخوری شکر به مواد اضافه کنید تا شکر تمام شود. هم زدن را ادامه دهید تا سفیده فرم بگیرد. در این مرحله وانیل را اضافه کنید و ۳۰ ثانیه دیگر مواد را هم بزنید.

فر را با ۱۰۰ درجه سلسیوس تنظیم و روشن کنید.

۲ عدد سینی فر را با کاغذ روغنی آماده کنید.

با استفاده از قیف، با فاصله مواد را بریزید و به مدت یک ساعت و نیم تا وقتی که خشک و ترد شود در فر بگذارید.