سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
فواید خوردن فلفل دلمه ای را بشناسید
فلفل دلمه ای یکی از سبزیجاتی است که به علت شکل زیبا، جنس جذاب، طعم متفاوت و رنگ های متنوع بسیار مورد توجه قرار دارد. این گیاه در چهار رنگ مختلف سبز، زرد، نارنجی و قرمز در بازار عرضه می شود. جالب است بدانید که هر کدام از این رنگ ها معرف خاصیت ویژه ای از این گیاه است. با این که همه این فلفل های دلمه ای خواص مشابهی دارند، ولی دارای تفاوت های زیادی نیز می باشند.
فلفل ها مجموعه ای از مواد مغذی و ویتامین هاست که طعمی خوشمزه به غذاهای مختلف می افزاید. دریابید که چرا باید از قدرت فلفل برای تقویت سلامت خودتان استفاده کنید.
فلفل مملو از ویتامین ها
فلفل دلمه مملو از ویتامین های گوناگون شامل ویتامین A، اکثرویتامین های گروه B مانند تیامین، ریبوفلاوین و B6 است که ویتامین های موثر در تبدیل مواد غذایی به انرژی می باشند. و ویتامین C، E و K می باشد. تمام این مواد مغذی از بدن در برابر عملکردهای مختلف از جمله لخته شدن طبیعی خون تا تنفس سلول محافظت می کند. فلفل دلمه ای همچنین گیاهی سرشار از فیبر و پروتئین می باشد.
فلفل سرشار از مواد معدنی
فلفل های دلمه می توانند میزان مواد معدنی را با اضافه کردن کلسیم، آهن، منیزیم، منگنز، فسفر و پتاسیم به غذایتان افزایش دهند. این مواد معدنی عملکرد مغزتان را به شکل مناسب حفظ می کند، به تنظیم عملکرد قلب کمک می کند و در فعالیت های مختلف ضروری دیگر نیز شرکت دارند.
سرشار از آنتی اکسیدان
هنگامی که بدن شما انرژی می سوزاند، رادیکال های آزاد اکسیژن دار و مضری تولید می شود. بدن ترکیبات متنوعی را برای پاک کردن این ترکیبات مضر پیش از اینکه به بدن آسیب بیشتری برسد، تولید می کند. تصور می شود که آنتی اکسیدان ها با اضافه کردن یک لایه محافظ می توانند کمک کننده باشد. فلفل ها به همکاری حمل کننده های طبیعی آمده و با غنی کردن ترکیبات مبارز، در از بین بردن رادیکال آزاد به آنها کمک می کنند.
سرشار از ویتامین C
فلفل ها هنگامی که رسیده تر می شوند، از سبز به زرد و قرمز تغییر می کنند. بدین ترتیب میزان ویتامین C آن ها افزایش می یابد. خوردن فلفل قرمز مقدار ویتامین C بدن را افزایش می دهد که می تواند تا 100٪ یا بیشتر از مقدار روزانه ی توصیه شده را در برگیرد.
کالری ناچیز
فلفل ها یک میان وعده و افزودنی عالی به بسیاری از خوراکی ها هستند. فلفل های رسیده تر زرد و قرمز شیرین تر می شوند که آن ها را به عنوان یک میان وعده مستقل جذاب می کند. یک فنجان فلفل دلمه ی خرد شده تنها 30 کالری دارد و سرشار از مواد مغذی و فیبرها می باشد. آن ها همچنین سلامت هر غذایی که شما می خورید را افزایش می دهند.
مفید برای چشم ها
فلفل حاوی ترکیبی به نام لوتئین است که طبق کشفیات نقش ارزشمندی در سلامت چشم ایفا می کند. آن ها همچنین حاوی ترکیبات شیمیایی دیگری هستند که به حفظ سلامت چشم ها کمک می کند. افزایش مقدار هر دوی آن ها در رژیم غذاییتان می تواند به کاهش خطر بیماری زوال قرنیه که یکی از دلایل اصلی نابینایی در ایالات متحده امریکاست، کمک کند.
توجه:به طور کلی انواع فلفل از جمله فلفل دلمه ای جزء مواد غذایی آلرژی زا محسوب می شوند و بهتر است افرادی که پوستی حساس و تحریک پذیر دارند و با مصرف غذاهای آلرژی زا دچار جوش، کهیر، آکنه و اگزمای پوستی می شوند، انواع فلفل های دلمه ای را از رژیم غذایی خود حذف نمایند.
فواید خوردن فلفل دلمه ای را بشناسیدایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست