چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه بیسکویت با آرد ذرت
گلوتن از خانوادهی پروتئینهاست که در غلاتی مانند گندم، چاودار، املای و جو، و در خوراکی هایی نظیر نان، پاستا، ماءالشعیر، کیکها، بیسکویتها و شیرینیجات یافت میشود. در میان غلات، گندم بیشتر از بقیه مصرف میشود و برخی از کارشناسان سلامت بر این باورند که گلوتن موجود در آن، برای بسیاری از افراد مضر است. در گلوتن، پروتئینی به نام گلیادین وجود دارد که عامل اصلی بسیاری از آثار منفی برای سلامتی است.
وقتی آرد با آب مخلوط میشود، پروتئینهای گلوتن شبکهای چسبناک تشکیل میدهند که از نظر استحکام شبیه چسب است و به نان این قابلیت را میدهد تا هنگام پختن، پُف کند و بافتی قابل جویدن و خوب داشته باشد.
بسیاری از افراد با مصرف گلوتن مشکلی ندارند، ولی این ماده میتواند برای افرادی که شرایط بدنی خاصی دارند، مشکلاتی ایجاد کند. از طرف دیگر گندم به اکثر غذاهای فراوریشده اضافه میشود و افرادی که میخواهند از گلوتن پرهیز کنند، بهتر است از خوردن مواد غذایی فراوریشده، حبوبات و غلاتی که حاوی گلوتن هستند خودداری کنند.
غلات و دانههای بسیار کمی مانند ذرت، برنج، ارزن و جو دوسر فاقد گلوتن هستند که میتوانند جانشین غلات دارای گلوتن نظیر گندم شوند. یکی از کاربردهای بسیار مهم گندم، استفاده از آرد آن در تهیه انواع نان و شیرینی است. خمیر حاصل از آرد ذرت به دلیل فقدان گلوتن، چسبندگی لازم را ندارد و عمل آوری آن مشکل است. به همین دلیل است که معمولا در تهیه کیک با آرد ذرت و شیرینی با آرد ذرت، از مخلوط آرد ذرت و گندم استفاده میشود. ما در این مقاله سعی داریم شما را با طرز تهیه دو نوع بیسکویت با آرد ذرت آشنا سازیم که میتواند گزینه مناسبی برای افراد مبتلا به بیماری سلیاک، دارای حساسیت به گلوتن، آلرژی به گندم و بیماریهای دیگر هستند، باشد.
وقتی آرد با آب مخلوط میشود، پروتئینهای گلوتن شبکهای چسبناک تشکیل میدهند که از نظر استحکام شبیه چسب است و به نان این قابلیت را میدهد تا هنگام پختن، پُف کند و بافتی قابل جویدن و خوب داشته باشد.
بسیاری از افراد با مصرف گلوتن مشکلی ندارند، ولی این ماده میتواند برای افرادی که شرایط بدنی خاصی دارند، مشکلاتی ایجاد کند. از طرف دیگر گندم به اکثر غذاهای فراوریشده اضافه میشود و افرادی که میخواهند از گلوتن پرهیز کنند، بهتر است از خوردن مواد غذایی فراوریشده، حبوبات و غلاتی که حاوی گلوتن هستند خودداری کنند.
غلات و دانههای بسیار کمی مانند ذرت، برنج، ارزن و جو دوسر فاقد گلوتن هستند که میتوانند جانشین غلات دارای گلوتن نظیر گندم شوند. یکی از کاربردهای بسیار مهم گندم، استفاده از آرد آن در تهیه انواع نان و شیرینی است. خمیر حاصل از آرد ذرت به دلیل فقدان گلوتن، چسبندگی لازم را ندارد و عمل آوری آن مشکل است. به همین دلیل است که معمولا در تهیه کیک با آرد ذرت و شیرینی با آرد ذرت، از مخلوط آرد ذرت و گندم استفاده میشود. ما در این مقاله سعی داریم شما را با طرز تهیه دو نوع بیسکویت با آرد ذرت آشنا سازیم که میتواند گزینه مناسبی برای افراد مبتلا به بیماری سلیاک، دارای حساسیت به گلوتن، آلرژی به گندم و بیماریهای دیگر هستند، باشد.
۱. طرز تهیه بیسکویت با آرد ذرت
مواد لازم برای تهیه بیسکویت با آرد ذرت
آرد ذرت
1 کیلوگرم
آرد گندم
250 گرم
شکر
100 گرم
تخم مرغ
1 عدد
شیر
1 لیوان
مخمر
20 گرم
کره
100 گرم
نمک
1/4 قاشق چایخوری
مربای آلو
به میزان لازم
پودر پسته و بادام
به میزان لازم
دستور تهیه:
- مخمر را در یک لیوان شیر گرم حل کرده، سپس آرد گندم را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. مواد را هم بزنید و خمیر حاصل را خوب ورز دهید.
- آرد ذرت، شکر، تخم مرغ، کره، شیر و ۱/۴ قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید تا خمیر شوند و خمیر حاصل را ورز دهید.
- خمیر حاصل از آرد گندم و آرد ذرت را با هم ترکیب کنید.
- سینی فر را با کره چرب کنید.
- خمیر را به ضخامت ۱.۵ سانتیمتر روی سینی فر پهن کنید.
- روی خمیر یک لایه مربا بمالید و سینی را به مدت ۳۰ دقیقه در یک مکان نسبتا گرم قرار دهید.
- سپس سینی را در فری که از قبل روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده، قرار دهید و فرصت دهید تا روی بیسکویت ها طلایی و ترد شود.
- سپس سینی را از فر خارج کرده و پس از سرد شدن بیسکویتها، روی آنها را با پودر پسته یا بادام تزیین کنید.
مواد لازم برای تهیه بیسکویت با آرد ذرت | |
آرد ذرت | 1 کیلوگرم |
آرد گندم | 250 گرم |
شکر | 100 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
شیر | 1 لیوان |
مخمر | 20 گرم |
کره | 100 گرم |
نمک | 1/4 قاشق چایخوری |
مربای آلو | به میزان لازم |
پودر پسته و بادام | به میزان لازم |
دستور تهیه:
۲. طرز تهیه بیسکویت با آرد ذرت
مواد لازم برای تهیه بیسکویت با آرد ذرت
آرد ذرت
500 گرم
شکر دانه ریز
200 گرم
کره خرد شده به قطعات کوچک
200 گرم
تخم مرغ
2 عدد
نمک
1/4 قاشق چایخوری
دستور تهیه:
- فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
- سینی فر را چرب کرده و کمی آرد بپاشید.
- در یک کاسه آرد ذرت، شکر، تخم مرغ، نمک، و کره را مخلوط کنید و با دست به مخلوط کردن مواد با هم ادامه دهید تا خمیری صاف و یکدست حاصل شود.
- اگر خمیر بیش از حد چسبناک است کمی آرد ذرت اضافه کنید.
- خمیر را به شکل گلولههای کوچکی درآورده و با یک چنگال به آهستگی روی آنها فشار وارد کنید تا پهن شوند.
- سپس بیسکویتها را در سینی فر قرار دهید و فرصت دهید به مدت ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزند.
- پس از پخت، بیسکویتها را از فر خارج کرده و پس از سرد شدن با چای یا قهوه میل کنید.
برای بخش اعظمی از مردم، پرهیز از گلوتن غیرضروری است، اما برای افرادی که شرایط رژیمی خاصی دارند، حذف گلوتن میتواند بسیار مؤثر واقع شود. یکی از مواد غذایی فاقد گلوتن ذرت است که از آرد آن میتوان به جای آرد گندم در پخت انواع نان، کیک، شیرینی و بیسکویت استفاده کرد. ما در این مقاله شما را با طرز تهیه دو نوع بیسکویت که با آرد ذرت تهیه میشود، آشنا ساختیم. نکتهای که در تهیه این بیسکویتها باید در نظر داشته باشید این است که اگر این شیرینی را برای افراد مبتلا به بیماری سلیاک و حساس به گلوتن درست میکنید، به بسته بندی آرد ذرت مورد استفاده دقت کنید و مطمئن شوید که ۱۰۰% فاقد گلوتن است.
طرز تهیه نان با آرد ذرت را در مقاله زیر دنبال کنید:
طرز تهیه نان با آرد ذرت در تابه
مواد لازم برای تهیه بیسکویت با آرد ذرت | |
آرد ذرت | 500 گرم |
شکر دانه ریز | 200 گرم |
کره خرد شده به قطعات کوچک | 200 گرم |
تخم مرغ | 2 عدد |
نمک | 1/4 قاشق چایخوری |
برای بخش اعظمی از مردم، پرهیز از گلوتن غیرضروری است، اما برای افرادی که شرایط رژیمی خاصی دارند، حذف گلوتن میتواند بسیار مؤثر واقع شود. یکی از مواد غذایی فاقد گلوتن ذرت است که از آرد آن میتوان به جای آرد گندم در پخت انواع نان، کیک، شیرینی و بیسکویت استفاده کرد. ما در این مقاله شما را با طرز تهیه دو نوع بیسکویت که با آرد ذرت تهیه میشود، آشنا ساختیم. نکتهای که در تهیه این بیسکویتها باید در نظر داشته باشید این است که اگر این شیرینی را برای افراد مبتلا به بیماری سلیاک و حساس به گلوتن درست میکنید، به بسته بندی آرد ذرت مورد استفاده دقت کنید و مطمئن شوید که ۱۰۰% فاقد گلوتن است.
طرز تهیه نان با آرد ذرت را در مقاله زیر دنبال کنید:
طرز تهیه نان با آرد ذرت در تابه
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست