پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه شپردز پای (Shepherds pie)


مواد لازم شپردز پای (Shepherds pie)


گوشت چرخ کرده     450 گرم
پیاز متوسط     1 عدد
سیر ریز خرد شده     1 حبه
آویشن خشک     ¼ قاشق چایخوری
سس گوجه فرنگی  2 قاشق غذاخوری
آرد     1 قاشق غذاخوری
مخلوط سبزیجات پخته     300 گرم
نمک و فلفل     به میزان لازم
پورهٔ سیب زمینی     3 پیمانه


طرز تهیه شپردز پای (Shepherds pie)

طرز تهیه شپردز پای (Shepherds pie)


    فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود. در یک تابهٔ مناسب گوشت چرخ کرده را می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا به مدت 4 الی 5 دقیقه کمی تفت داده شود و رنگ آن کمی تغییر کند. پیاز و سیر را ریز خرد کرده و آن را به گوشتِ داخل تابه اضافه می کنیم و آنها را نیز به همراه گوشت به مدت 4 الی 5 دقیقه تفت می دهیم.
    آویشن، سس کچاپ و آرد را به مواد اضافه کرده و آنها را کاملاً مخلوط می کنیم. سپس ½ پیمانه آب به گوشت اضافه کرده و سبزیجات پخته شده را به آن اضافه می کنیم. سس گوشت را به مدت 3 دقیقه می گذاریم تا آب آن کمی غلیظ شود. سپس آن را با کمی نمک و فلفل مزه دار می کنیم.
    پس از اینکه مایۀ گوشتی آماده شد، آن را در یک ظرف مناسب فر می ریزیم و روی آن را صاف می کنیم، به طوری که نیمی از ظرف را پر کند. سپس پورهٔ سیب زمینی را هم روی آن می ریزیم و روی آن را صاف می کنیم. با چنگال چند خط روی آن ایجاد می کنیم. ظرف را برای مدت 10 الی 15 دقیقه داخل فر داغ می گذاریم تا روی سیب زمینی ها کمی قهوه ای روشن شود. سپس آن را از فر خارج می کنیم و سرو می کنیم.
 


طرز تهیه شپردز پای (Shepherds pie)

نکات تکمیلی در مورد شپردز پای

شپردز پای جزو لازانیا و سوفله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
شپردز پای را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه شپردز پای (Shepherds pie)