جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
مجله ویستا
تارت گوشت | طرز تهیه تارت گوشت خاورمیانه ای
مواد لازم برای تارت گوشت خاورمیانه ای
طرز تهیه تارت گوشت خاورمیانه ای
نکات تکمیلی در مورد تارت گوشت
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
سیر 2 حبه
گوشت بره بدون چربی 350 گرم
گشنیز 1 قاشق چایخوری
دانه فلفل قرمز خشک ⅛قاشق چای خوری
دانه زیره سبز 2 قاشق چای خوری
آب لیموترش ¼پیمانه (60 میلی لیتر)
نعنا ¼پیمانه + مقداری برگ برای سرو کردن
خمیر فیلو 6 ورقه تازه
کره 50 گرم
گوجه فرنگی 2 عدد
سماق ½قاشق چایخوری
پیاز قرمز 1 عدد
هوموس 1 پیمانه، 260 گرم، درجه یک
پنیر فتا 65 گرم
جعفری 2 قاشق غذاخوری
ابتدا سیر را له کرده و گوشت بره را ریز ریز کنید. گشنیز را آسیاب کرده و دانه زیره را بو دهید. نعنا را ریز خرد کرده، کره را آب کنید. تخم های گوجه فرنگی ها را در آورید و آن ها را همراه پیاز و جعفری و پنیر ریز خرد کنید.
فر را با دمای 200 درجه ی سانتی گراد داغ کنید. کف یک قالب تارت 12 در 35 سانتی متری با کفه ی جدا شو را کمی چرب کنید.
یک قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه روی شعله ی زیاد داغ کنید. رب گوجه فرنگی و نصف سیر را اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید و هم بزنید. گوشت بره، گشنیز، دانه فلفل و 1 قاشق چای خوری دانه زیره را اضافه کنید سپس تفت دهید و 5 تا 6 دقیقه بپزید و هم بزنید تا کل آن سرخ شود. 2 قاشق غذاخوری آب لیموترش و 1 قاشق غذاخوری نعنا اضافه کنید و طعم دهید سپس از روی شعله بردارید و کنار بگذارید.
یک ورقه خمیر فیلو را با قلم مو کره بمالید و باقی آن ها را موقعی که روی این خمیر کار می کنید داخل یک حوله کاغذی بپیچید. یک ورقه دیگر خمیر فیلو روی آن قرار دهید و روی آن با قلم مو کره بمالید. این کار را با باقی خمیر فیلو و کره تکرار کنید سپس از آنها برای پوشاندن کف قالب تارت استفاده کنید. کف خمیر را با نوک چنگال سوراخ سوراخ کنید. 8 تا 10 دقیقه تا زمانی که خمیر برشته و قهوه ای طلایی شود در فر بپزید. بگذارید کمی خنک شود سپس کف خمیر را به سمت پایین فشار دهید.
در این مدت، در یک کاسه، گوجه فرنگی، سماق، پیاز و جعفری را به همراه 1 قاشق غذاخوری روغن باقیمانده، سیر1 قاشق چایخوری زیره 1 قاشق غذاخوری آب لیموترش و 2 قاشق غذاخوری نعنا را مخلوط کنید. نمک و فلفل بزنید و کنار بگذارید.
هوموس را وسط خمیر پهن کنید سپس گوشت بره و پنیر فتا را روی آن پخش کنید. 3 تا 4 دقیقه در فر بپزید تا کامل گرم شود. از فر بیرون آورید و مخلوط جعفری و باقی برگ نعنا ها را روی آن بریزید و سرو کنید.
تارت گوشت جزو پیش غذا - پای و گراتن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
تارت گوشت را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست