دوشنبه, ۱۸ تیر, ۱۴۰۳ / 8 July, 2024
مجله ویستا

میرزا قاسمی با مرغ | طرز تهیه میرزا قاسمی با مرغ


مواد لازم برای میرزا قاسمی با مرغ
 سیر نصف عدد
 پیاز یک عدد
 ران مرغ یک عدد
 روغن  یک فنجان
 بادنجان کبابی یک کاسه ماست خوری
 تخم مرغ چهار عدد
 نمک و فلفل  به مقدار لازم
 رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری

 

 
میرزا قاسمی با مرغ | طرز تهیه میرزا قاسمی با مرغ
 
 
طرز تهیه میرزا قاسمی با مرغ
 
یک عدد پیاز متوسط را با یک فنجان روغن سرخ می کنیم. دو قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کرده، تفت می دهیم.
نصف عدد سیر را رنده کرده، اضافه می کنیم. پنج عدد بادنجان کوچک را کبابی کرده می کوبیم. دو قاشق از مایه گوجه را کنار گذاشته، بادنجان های کبابی را به بقیه مایه گوجه اضافه کرده هم می زنیم.
چهار عدد تخم مرغ و کمی نمک و فلفل اضافه کرده، هم می زنیم. میرزا قاسمی آماده می شود.
یک عدد ران مرغ را پخته، پوست آن را جدا می کنیم و آن را خرد می کنیم.
دو قاشق از مایه گوجه را در مرغ خرد شده ریخته، هم می زنیم.
میرزا قاسمی را در ظرف کشیده و روی آن مرغ می ریزیم. غذا آماده است. 
 

میرزا قاسمی با مرغ | طرز تهیه میرزا قاسمی با مرغ
نکات تکمیلی در مورد میرزا قاسمی با مرغ

میرزا قاسمی با مرغ جزو غذای محلی - گیلانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
میرزا قاسمی با مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

میرزا قاسمی با مرغ ، طرز تهیه میرزا قاسمی با مرغ