دوشنبه, ۱۸ تیر, ۱۴۰۳ / 8 July, 2024
مجله ویستا

ته چین گوشت | طرز تهیه ته چین گوشت گرمساری


مواد لازم برای ته چین گوشت گرمساری



    گوشت تازه بره نیم کیلو
    برنج 6 پیمانه
    نمک و فلفل به میزان لازم
    گرد لیمو 1 قاشق غذا خوری
    پیاز متوسط 1 عدد
    کشمش 100گرم
    زعفران 1 قاشق غذا خوری برای تزیین
    روغن به میزان لازم

طرز تهیه ته چین گوشت گرمساری



    برنج را به مدت 2 ساعت در آب و نمک میگذاریم تا خیس بخورد.
    سپس برنج را میجوشانیم تا نیم پز شود.
    گوشت را به صورت ورقه های نازک برش میدهیم و فلفل و نمک و گرد لیمو را لا به لای ورقه های گوشت میریزیم و پیاز را هم به صورت نگینی خورد میکنیم و لابه لای گوشت میریزیم.
    کشمش را به مدت نیم ساعت خیس میکنیم.


ته چین گوشت | طرز تهیه ته چین گوشت گرمساری


    ته قابلمه رابا روغن چرب میکنیم و مقداری از برنج (4-5 کفگیر)را در کف قابلمه میریزیم و گوشتی که از قبل آماده کردیم (به صورت خام) روی برنج میگذاریم و بقیه برنج را روی گوشت ها میریزیم.گوشه ای از قابلمه کشمش ها را روی برنج میریزیم تا همراه برنج دم بکشد.
    یک فنجان آب درون قابلمه برنج میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا بپزد.


ته چین گوشت | طرز تهیه ته چین گوشت گرمساری

نکات تکمیلی در مورد ته چین گوشت

ته چین گوشت جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
ته چین گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

ته چین گوشت ، طرز تهیه ته چین گوشت گرمساری