یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

چاشنی اسفناج | طرز تهیه چاشنی اسفناج و پنیر با چیپس


مواد لازم برای چاشنی اسفناج و پنیر با چیپس
 
4 فنجان اسفناج تازه و خرد شده
340 گرم ماست
ربع فنجان پیاز خرد شده
3 حبه سیر له شده
1 فنجان پنیر موزارلای رنده شده
نمک و فلفل
ربع فنجان پنیر پارمزان رنده شده
 
 
 
چاشنی اسفناج | طرز تهیه چاشنی اسفناج و پنیر با چیپس
 
طرز تهیه چاشنی اسفناج و پنیر با چیپس
فر را تا 350 درجه گرم کنید. اسفناج های تازه را خرد کنید. اگر اسفناج یخزده داشتید، آن را در حوله بپیچید تا باز شود. سپس خرد کنید.
 
کمی پیازچه خرد کنید.
  
اسفناج و پیازچه خرد شده را در کاسه ای گود بریزید و ماست را به آن اضافه کنید.
 
نمک، فلفل، سیر و پنیر موزارلا را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
 
این مخلوط را در ظرف مخصوص فر بریزید و با قاشق سطح آن را یکنواخت کنید. 30 دقیقه در فر بگذارید بماند تا پنیر آن آب شده و حباب بزند و رنگ آن طلایی شود.
 
سپس از فر دربیاورید و فوراً رویش پنیر پارمزان بپاشید.
  
می توانید آن را در حالیکه گرم است با چیپس میل کنید.
 

چاشنی اسفناج | طرز تهیه چاشنی اسفناج و پنیر با چیپس
نکات تکمیلی در مورد چاشنی اسفناج

چاشنی اسفناج جزو پیش غذا - گوناگون میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
چاشنی اسفناج را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

چاشنی اسفناج ، طرز تهیه چاشنی اسفناج و پنیر با چیپس