چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
مجله ویستا

خورش کرفس | طرز تهیه خورش کرفس با لوبیا چیتی


مواد لازم برای خورش کرفس متفاوت
 
گوشت گوسفندی      200 گرم
کرفس خرد شده     200 گرم
لوبیا چیتی     50 گرم
رب گوجه فرنگی     2 قاشق غذاخوری
نعنا خشک     1 قاشق غذاخوری
پیاز     1 عدد
سبزی قورمه سبزی     50 گرم
آبغوره     ½ پیمانه
نمک و فلفل و زردچوبه     مقداری
 
 
خورش کرفس | طرز تهیه خورش کرفس با لوبیا چیتی
 
 
 طرز تهیه خورش کرفس با لوبیا چیتی
ابتدا پیاز خرد شده را در روغن کمی تفت دهید.
 
وقتی سبک شد سپس گوشت گوسفندی خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی زرد چوبه و فلفل سیاه را به آن بیفزایید و کمی اجازه دهید گوشت پخته شود (حدود 10 دقیقه).
 
سپس سبزی قورمه سبزی را به گوشت بیفزایید و کمی تفت دهید .
 
رب گوجه فرنگی را نیز با این مواد کمی سرخ کنید (1- 2 دقیقه).
 
حدود 4 لیوان آب به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید تا بپزد.
 
لوبیا چیتی را که از شب قبل خیس کرده ، اجازه دهید جداگانه پخته شود.
 
در این فاصله کرفس های شسته و خرد شده را در کمی روغن مایع حدود 10 دقیقه تفت دهید.
 
وقتی آب کرفس ها کشیده شد نعنا خشک را نیز به آن اضافه کنید و حدود 2 دقیقه تفت دهید و شعله را خاموش کنید.
 
هنگامی که گوشت پخته شد ،لوبیا چیتی پخته شده و کرفس و نعنا تفت داد شده و آبغوره و نمک را نیز به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید حدود 15 دقیقه دیگر تا جا بیفتد.
نکات تکمیلی در مورد خورش کرفس

خورش کرفس جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
خورش کرفس را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

خورش کرفس ، طرز تهیه خورش کرفس با لوبیا چیتی