دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه ماکارونی و پنیر


مواد لازم:
شیر پرچرب            700 میلی لیتر
پیاز                      1 عدد
سیر                     1 حبه
ماکارونی               350 گرم
کره                      50 گرم
آرد                       50 گرم
پنیر چدار رنده شده   175 گرم
پودر خردل              1 قاشق چای خوری
پنیر پارمزان رنده شده  50 گرم
نان خشک شده آسیاب شده  50 گرم

روش تهیه:
ابتدا ماکارونی را آبکش نمایید و کنار بگذارید. شیر را همراه با پیاز و سیر روی حرارت بگذارید تا بجوشد سپس در ظرف را ببندید تا مواد داخل شیر، طعم خود را آزاد کنند. بعد از حدود 10 دقیقه، شیر را صاف کنید و مواد داخل آن را جدا نمایید. حالا دمای فر را روی 190 درجه سانتی گراد تنظیم نمایید. سطح داخلی یک ظرف نچسب را کاملاً به کره آغشته نمایید. کره را در یک ظرف حرارت دهید تا ذوب شود ، سپس آرد را داخل آن بریزید و روی حرارت کم ، حدود یک دقیقه، آن را مرتب هم بزنید. به تدریج شیر صاف شده را به آرد اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا صاف و یکدست شود. همچنان ترکیب آن ها را به هم بزنید تا حدود 3 الی 4 دقیقه روی حرارت بجوشند. وقتی ترکیب آرد و شیر کاملاً غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید. سپس پنیر چدار و پودر خردل را به آن ها اضافه کنید . آنقدر محتویات داخل ظرف را به هم بزنید تا پنیر چدار کاملاً ذوب شود. سپس پنیر را با ماکارونی ترکیب کنید و خوب به هم بزنید و آن ها را داخل ظرفی که آغشته به کره است، بریزید. پنیر پارمزان را همراه با پودر نان خشک، روی ماکارونی ها بریزید . به مدت 15 الی 20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا سطح آن طلایی رنگ شود.
 

نکات تکمیلی در مورد ماکارونی و پنیر

ماکارونی و پنیر جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
ماکارونی و پنیر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه ماکارونی و پنیر