جمعه, ۱ فروردین, ۱۴۰۴ / 21 March, 2025
مجله ویستا

آش گیلدیک | طرز تهیه آش گیلدیک


مواد لازم برای آش گیلدیک



گل نسترن:500 گرم
سبزی آش (پاک کرده و خرد شده):یک کیلوگرم
گوشت چرخ کرده:250 گرم
تفاله پیاز (رنده شده و آب گرفته):50–40 گرم
نخود، لوبیا چیتی، لوبیا قرمز پخته شده از هرکدام:1/2 پیمانه
برنج:یک پیمانه
برگ زردآلو:یک پیمانه
آلوچه:یک پیمانه
لواشک:250 گرم
مغز گردو:یک پیمانه
نعنا داغ و پیاز داغ:به مقدار لازم
نمک و فلفل:به مقدار لازم

طرز تهیه آش گیلدیک



گوشت را با تفاله پیاز و مقداری نمک مزه دار کرده و به صورت گوشت قلقلی سرخ می کنیم.

برنج را با 6 پیمانه آب روی حرارت گذاشته تا کاملاً باز شود، سپس نمک و سبزی را اضافه کرده، پس از چند دقیقه حبوبات و مابقی مواد را اضافه کرده و اجازه می دهیم آش جا بیافتد. برای سرو آش را در ظرف مناسب ریخته و با نعنا داغ و پیاز داغ تزیین می کنیم.

نکته:گل نسترن را باید 3 روز خیس کرده، سپس در هنگام استفاده از صافی رد می کنیم. برگ زردآلو، آلوچه و لواشک را 24 ساعت خیس می کنیم.


آش گیلدیک | طرز تهیه آش گیلدیک

نکات تکمیلی در مورد آش گیلدیک

آش گیلدیک جزو غذای محلی - اردبیل میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
آش گیلدیک را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

آش گیلدیک ، طرز تهیه آش گیلدیک