یکشنبه, ۲۳ دی, ۱۴۰۳ / 12 January, 2025
مجله ویستا
ضرورت مصرف چای سیاه برای داشتن استخوانهای سالم
اهمیت مصرف چای سیاه
مصرف چای سیاه و جلوگیری از شکستن استخوانها
هم چنین، شکستگی استخوان در این گروه از زنان 43 درصد کمتر از دیگران اتفاق می افتد.
اگرچه تا کنون دلیل اصلی چنین اتفاقی مشخص نشده است؛ ولی دانشمندان بر این باور هستند که فلانوئید(نوعی آنتی اکسیدان) موجود در چای می تواند نقش تأثیرگذاری در ویژگی استحکام بخشی چای به استخوان ها داشته باشد.
از همین رو، به زنان میانسالی که از شکستگی استخوان هایشان ترس دارند و دائماً به فکر راهی برای جلوگیری از این اتفاق هستند توصیه می شود مصرف روزانه سه فنجان چای یا بیشتر را در طول روز را فراموش نکنند.
تقریبا همه ما باید صبح چای و یا قهوه بنوشیم. هر دو چای و قهوه نوشیدنی های خوبی هستند اما اگرلازم باشد یکی از گزینه ها سالم باشد کدامیک بهتر است چای یا قهوه؟دلایل بسیاری وجوددارد که چای بهتر از قهوه است.
شما کدام یک را ترجیح می دهید؟ هنگام خستگی و خواب آلودگی چای بهتر شما را سرحال می آورد یا قهوه؟ اگر جزء طرفداران چای هستید، یک نوید برایتان داریم؛ ما به شما استخوان های سالم و مستحکم را مژده می دهیم!
نوشیدن چند فنجان چای سیاه بدون شیر در طول روز با قوی تر شدن استخوان ها و عدم شکستگی آنها ارتباط مستقیمی دارد. بر اساس یکی از آخرین تحقیقات انجام شده، زنانی که در طول روز حداقل سه فنجان چای می نوشند 34 درصد کمتر از دیگران در معرض ابتلا به آرتروز قرار دارند.
هم چنین، شکستگی استخوان در این گروه از زنان 43 درصد کمتر از دیگران اتفاق می افتد.
اگرچه تا کنون دلیل اصلی چنین اتفاقی مشخص نشده است؛ ولی دانشمندان بر این باور هستند که فلانوئید(نوعی آنتی اکسیدان) موجود در چای می تواند نقش تأثیرگذاری در ویژگی استحکام بخشی چای به استخوان ها داشته باشد.
از همین رو، به زنان میانسالی که از شکستگی استخوان هایشان ترس دارند و دائماً به فکر راهی برای جلوگیری از این اتفاق هستند توصیه می شود مصرف روزانه سه فنجان چای یا بیشتر را در طول روز را فراموش نکنند.
بنابراین، اگر علاقه مند به مصرف نوشیدنی های کافئین دار هستید و باید صبح خود را با نوشیدنی گرم که قدرت انرژی بخشی داشته باشد آغاز کنید، پیشنهاد دانشمندان به شما چای است. نوشیدنی که نه تنها خواب را از چشمان فراری می دهد بلکه سلامت و استحکام استخوان های شما را هم تضمین می کند.
همچنین پلی فنول های موجود در چای به دلیل دارا بودن خواص ضدتوموری و آنتی اکسیدانی، خطر ابتلا به سرطان پستان را کاهش می دهند.
نتایج یک تحقیق جدید نشان داد مصرف کنندگان چای سیاه کمتر در معرض ابتلا به سرطان پستان هستند چون این نوشیدنی، عملکرد رگ های خونی را افزایش می دهد.
ضرورت مصرف چای سیاه برای داشتن استخوانهای سالمایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست