یکشنبه, ۲۶ اسفند, ۱۴۰۳ / 16 March, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه شیرینی های عید نوروز


 طرز تهیه شیرینی های خوشمزه و خانگی عید نوروز

طرز تهیه قطاب خانگی:

مواد لازم:

شیر :           1پیمانه

بیکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری

آرد :             به مقداری لازم

روغن جامد : 1 پیمانه

 
طرز تهیه شیرینی های عید نوروز

مواد مورد نیاز برای میان قطاب :

پودر گردو :  51 گرم

هل :           1 قاشق مرباخوری

پودر بادام :  51 گرم

پودر شکر :  211 گرم

طرز تهیه:

ابتدا روغن را با همزن زده تا پوک و سبک شود سپس شیر را اضافه کنید و هم بزنید . پودرهل را اضافه کرده سپس بیکینگ پودر و آرد الک شده را نیز کم کم اضافه نمایید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد در ضمن خمیر نباید زیاد سفت شود. سپس خمیر را داخل کیسه فریزر به مدت 15 دقیقه در دمای محیط گذاشته سپس به مدت 15 دقیقه هم داخل یخچال قرار دهید. برای میان قطاب تمام مواد را با هم ترکیب کنید سپس خمیر را روی سینی پهن کرده و قالب بزنید و مواد میانی را داخل خمیر گذاشته و 2 سر آن را به وصل کرده و داخل روغن داغ سرخ نمایید. میتوان برای تزیین قطاب ها  میتوانیید آنها را پس از سرخ کردن در مخلوط شکر و پودر پسته و بادام بغلطانید.

طرز تهیه شیرینی کشمشی

 مواد لازم :

400 گرم     خاک قند300 گرم    آرد200 گرم    روغن جامد3 عدد    تخم مرغ100 گرم    کشمشبه مقدارکم    وانیل

روش تهیه شیرینی کشمشیپودر قند و روغن را مخلوط نموده و می زنیم تا سفید شود . سپس تخم مرغ ها را شکسته ، جدا می کنیم و وانیل را با زرده می زنیم .سفیده آنها را هم جدا می زنیم و سپس تمامی مواد را خوب با هم مخلوط کرده ودرپایان ، آرد و کشمش را اضافه می کنیم. یک سینی با کاغذ روغنی آماده نموده ، مواد را در قیف ریخته ، بر روی کاغذ قرار می دهیم و در فری که قبلاً با حرارت 180 – 200 درجه گرم شده ، به مدت 5 دقیقه می گذاریم.

 
طرز تهیه شیرینی های عید نوروز

طرز تهیه شیرینی نخودچی 

مواد لازم:

پودر قند بسیار نرم                        500 گرم

پودر نخودچی الک شده                  500 گرم

روغن جامد                                 300 گرم

پودر پسته برای تزیین                     به میزان لازم

هل و وانیل                                 به میزان لازم

 طرز تهیه :

ابتدا پودر قند را با روغن خوب مخلوط کرده و با هم زن برقی خوب بزنید، سپس هل و وانیل را به آنها اضافه کرده و آرام آرام آرد نخودچی را بیافزایید. اگر احساس کردید به روغن نیاز است کمی دستتان را با روغن چرب کرده و خمیر را خوب ورز دهید و دقت کنید که به روغن نیفتد و در صورتی هم که احساس کردید کمی به روغن افتاده حتما به آن مقداری آرد نخودچی اضافه کنید تا به حد تعادل برسد. پس از ورز دادن کامل خمیر آن را با وردنه روی سطح صافی به قطر یک سانتی متر پهن کرده و قالب بزنید، سپس داخل فر در طبقه وسط قرار داده و با حرارت 375 درجه ی فارینهایت به مدت 15 الی 21 دقیقه قرار دهید و پس از پخته شدن بگذارید کاملا سرد شده و درون شیرینی خوری بچینید.

طرز تهیه شیرینی گردویی:

مواد لازم:

پودر قند بسیار نرم                        500 گرم

پودر نخودچی الک شده                  500 گرم

روغن جامد                                 300 گرم

پودر پسته برای تزیین                     به میزان لازم

هل و وانیل                                 به میزان لازم

 
طرز تهیه شیرینی های عید نوروز

طرز تهیه :

ابتدا پودر قند را با روغن خوب مخلوط کرده و با هم زن برقی خوب بزنید، سپس هل و وانیل را به آنها اضافه کرده و آرام آرام آرد نخودچی را بیافزایید. اگر احساس کردید به روغن نیاز است کمی دستتان را با روغن چرب کرده و خمیر را خوب ورز دهید و دقت کنید که به روغن نیفتد و در صورتی هم که احساس کردید کمی به روغن افتاده حتما به آن مقداری آرد نخودچی اضافه کنید تا به حد تعادل برسد. پس از ورز دادن کامل خمیر آن را با وردنه روی سطح صافی به قطر یک سانتی متر پهن کرده و قالب بزنید، سپس داخل فر در طبقه وسط قرار داده و با حرارت 375 درجه ی فارینهایت به مدت 15 الی 21 دقیقه قرار دهید و پس از پخته شدن بگذارید کاملا سرد شده و درون شیرینی خوری بچینید.

طرز تهیه شیرینی های عید نوروز