پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
طرز تهیه سوشی تماکی
مواد لازم برای 6 عدد سوشی مخروطی
ماهی (سالمون، تن، دم زرد و ...) 180 گرم
برنج سوشی یک فنجان
ورق جلبک 3 عدد
طرز تهیه سوشی تماکی
نصف ورق جلبک را در دست چپمان قرار می دهیم و با دست راست آن را با برنج می پوشانیم - حدود یک سانتی متر.
یک تکه ماهی یا سبزیجات دلخواه مان را به صورت مورب روی برنج قرار می دهیم. همینطور ورق جلبک را در دست چپمان نگه می داریم.
با دست راست گوشه ورق جلبک را روی ماهی و سبزی می آوریم و آن را فشار می دهیم تا محکم شود. به رول کردن ادامه می دهیم تا یک گوشۀ کوچک ورق جلبک بیرون بماند. حتماً آن را محکم رول می کنیم.
برای این که مخروط به هم بچسبد می توانیم یک تکه واسابی را قبل از بستن مخروط در انتهای ورق جلبک قرار بدهیم. بدون واسابی هم می توان این کار را انجام داد.
سوشی تماکی جزو غذای ملل - چینی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
سوشی تماکی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست