چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
طرز تهیه کوفته ریزوتو (Risotto ball)
ریزتو
درست کردن ریزوتو در خانه نیاز به فنون خاص آشپزی دارد.هرچند چاشنیهای متفاوتی را میتوان به آن افزود اما هر بار باید با همان مواد اصلی شروع کنید. برنج و آب گوشت دو ماده اصلی این غذا هستند.
آب گوشت را برای این که خوشمزهترین طعم را داشته باشد باید در خانه درست کنید. اما اگر زمان و شرایط آن فراهم نیست از بهترین آبگوشت کنسرو شده استفاده کنید. مرغ، سبزیجات، ماهی و آب گوشت همگی بسته به سایر مواد استفاده میشوند.
نکتهای در آمادهسازی ریزوتو
از این غذا برای میهمانی یا پیش غذا استفاده کنید. میتوانید آن را جلوترآماده کرده، سرخ کنید و در فریزر قرار دهید. بعد از سرخ کردن آن بگذارید خنک شود سپس آن را روی سینی فر قرار داده و در فریزر بگذارید. همین که یخ زدند آنها را در کیسههای بدون نفوذ هوا گذاشته تا 1 ماه نگه میدارم. برای پختن آنها اول اجازه دهید یخش آنها باز شود و سپس در یک ظرف کم عمق قرار داده و روی آن را با فویل بپوشانید. و در دمای 176 درجه سانتیگراد تا 20 دقیقه دوباره گرم شان کنید. فویل را برداشته و 10 دقیقه دیگر بگذارید بپزد. اگرچه دیگر تازگی قبل را نخواهند داشت اما باز هم به همان اندازه خوشمزه هستند.
میتوانید قبل از این که گوی برنج را در نان بغلتانید در تخم مرغ زده شد غلت دهید تخم مرغ به آن حالت تردی میدهد و امکان منجمد کردن آن را فراهم میکند. همچنین پنیر و ژامبون را با کمی جعفری در غذاساز ریخته تا اندازهای که با هم ترکیب شوند و بعد آن را به شکل توپهای کوچکی درآورده و وسط برنج قرار دهید.
این مقدار برای 20 عدد کافی است.
مواد لازم کوفته ریزوتو (Risotto ball)
برنج ریزتو 250 گرم
ژامبون گوشت 75 گرم
پنیر موتزارلا 60 گرم
خرده نان 2 پیمانه
روغن به میزان سرخ کردن
طرز تهیه کوفته ریزوتو (Risotto ball)
حدود 2 قاشق غذاخوری برنج ریزوتو بردارید، آن را به شکل یک فنجان کوتاه در آورید.
پنیر موتزارلا را خرد کنید. ژامبونها را تفت دهید.
کمی پنیر موتزارلا و یک تکه کوچک ژامبون وسط آن قرار دهید.
برنج را دور آن بسته و به شکل توپ در آورید.
خرده نانها را به ادویه دلخواهتان آغشته کنید.
کوفته ها را در نان خرد بغلتانید و کنار بگذارید.
باقی مواد را به همین نحو درست کنید.
روغن را در یک قابلمه یا تابه گود داغ کنید به اندازهای که دماسنج آن به 176C برسد. 5 تا 6 عدد از کوفته های برنجی را یکی یکی با دقت در روغن بریزید و تا اندازهای سرخ کنید که قهوهای طلایی شود. روغن آنها را روی کاغذآشپزخانه بگیرید و آن را تا زمان سرو کردن گرم نگه دارید.
کوفته ریزوتو جزو دلمه و کوفته میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
کوفته ریزوتو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست