چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه کوفته ریزوتو (Risotto ball)


ریزتو

درست کردن ریزوتو در خانه نیاز به فنون خاص آشپزی دارد.هرچند چاشنی‎های متفاوتی را می‎توان به آن افزود اما هر بار باید با همان مواد اصلی شروع کنید. برنج و آب گوشت دو ماده اصلی این غذا هستند.
آب گوشت را برای این که خوشمزه‎ترین طعم را داشته باشد باید در خانه درست کنید. اما اگر زمان و شرایط آن فراهم نیست از بهترین آبگوشت کنسرو شده استفاده کنید. مرغ، سبزیجات، ماهی و آب گوشت همگی بسته به سایر مواد استفاده می‎شوند.


نکته‎ای در آماده‎سازی ریزوتو

از این غذا برای میهمانی یا پیش غذا استفاده کنید. می‎توانید آن را جلوترآماده کرده، سرخ کنید و در فریزر قرار دهید. بعد از سرخ کردن آن بگذارید خنک شود سپس آن را روی سینی فر قرار داده و در فریزر بگذارید. همین که یخ زدند آنها را در کیسه‎های بدون نفوذ هوا گذاشته تا 1 ماه نگه می‎دارم. برای پختن آنها اول اجازه دهید یخش آنها باز شود و سپس در یک ظرف کم عمق قرار داده و روی آن را با فویل بپوشانید. و در دمای 176 درجه سانتی‎گراد تا 20 دقیقه دوباره گرم شان کنید. فویل را برداشته و 10 دقیقه دیگر بگذارید بپزد. اگرچه دیگر تازگی قبل را نخواهند داشت اما باز هم به همان اندازه خوشمزه هستند.
می‎توانید قبل از این که گوی برنج را در نان بغلتانید در تخم مرغ زده شد غلت دهید تخم مرغ به آن حالت تردی می‎دهد و امکان منجمد کردن آن را فراهم می‎کند. همچنین پنیر و ژامبون را با کمی جعفری در غذاساز ریخته تا اندازه‎ای که با هم ترکیب شوند و بعد آن را به شکل توپ‎های کوچکی درآورده و وسط برنج قرار دهید.
این مقدار برای 20 عدد کافی است.


طرز تهیه کوفته ریزوتو (Risotto ball)

 

مواد لازم کوفته ریزوتو (Risotto ball)


برنج ریزتو 250 گرم
ژامبون گوشت 75 گرم
پنیر موتزارلا 60 گرم
خرده نان 2 پیمانه
روغن به میزان سرخ کردن

طرز تهیه کوفته ریزوتو (Risotto ball)

    حدود 2 قاشق غذاخوری برنج ریزوتو بردارید، آن را به شکل یک فنجان کوتاه در آورید.
    پنیر موتزارلا را خرد کنید. ژامبون‎ها را تفت دهید.
    کمی پنیر موتزارلا و یک تکه کوچک ژامبون وسط آن قرار دهید.
    برنج را دور آن بسته و به شکل توپ در آورید.
    خرده نان‎ها را به ادویه دلخواه‎تان آغشته کنید.
    کوفته ها را در نان خرد بغلتانید و کنار بگذارید.
    باقی مواد را به همین نحو درست کنید.
    روغن را در یک قابلمه یا تابه گود داغ کنید به اندازه‎ای که دماسنج آن به 176C برسد. 5 تا 6 عدد از کوفته های برنجی را یکی یکی با دقت در روغن بریزید و تا اندازه‎ای سرخ کنید که قهوه‎ای طلایی شود. روغن آن‎ها را روی کاغذآشپزخانه بگیرید و آن را تا زمان سرو کردن گرم نگه دارید.
 


طرز تهیه کوفته ریزوتو (Risotto ball)

نکات تکمیلی در مورد کوفته ریزوتو

کوفته ریزوتو جزو دلمه و کوفته میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
کوفته ریزوتو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کوفته ریزوتو (Risotto ball)