شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا

پلو مرغ اسپانیایی | طرز تهیه پلو مرغ اسپانیایی


 مواد لازم پلو مرغ اسپانیایی


گوجه فرنگی پوست گرفته و پوره شده 400 گرم
عصاره مرغ 2 پیمانه
برنج 4 پیمانه
مرغ 8 تکه
چوب دارچین 2 عدد
سیر 2 حبه
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
سرکه سفید 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
زیره 2 قاشق چای خوری
پاپریکای ملایم 2 قاشق چایخوری
زردچوبه 1 قاشق چای خوری
پودر چیلی ¼ قاشق چای خوری
جعفری خرد شده به مقدار لازم
زیتون سیاه بدون هسته به مقدار لازم

 


پلو مرغ اسپانیایی | طرز تهیه پلو مرغ اسپانیایی

طرز تهیه پلو مرغ اسپانیایی


    پیاز را خرد کنید.
    سیر را خرد کنید.
    گوجه فرنگی را خرد کنید.
    نیمی از روغن را  در قابلمه روی شعله متوسط حرارت دهید. مرغ را اضافه کنید. آنها را برای 5 تا 7 دقیقه سرخ کنید و گهگاهی برگردانید تا رنگ بگیرند. سپس به بشقابی منتقل شان کنید.
    باقی روغن، پیاز، فلفل دلمه ای و سیر را به تابه اضافه کنید. برای 2 تا 3 دقیقه آنها را تفت دهید تا نرم شوند.
    زردچوبه، زیره، پاپریکا، دارچین و چیلی را اضافه کنید و برای 1 دقیقه آنها را سرخ نمایید تا عطرشان بلند شود.
    سرکه، گوجه، عصاره مرغ، برنج و مرغ را بیافزایید. مواد را به هم بزنید تا ترکیب شوند. در ظرف را بگذارید تا مواد جوش بیایند.
    سپس شعله را متوسط کرده تا آب مرغ و مخلوط به خورد برنج برود.
    سپس در قابلمه را بسته و برنج را دم می اندازیم تا آماده شود.
    جعفری و زیتون ها را  زمان سرو اضافه کرده و نوش جان کنید.
 


پلو مرغ اسپانیایی | طرز تهیه پلو مرغ اسپانیایی

نکات تکمیلی در مورد پلو مرغ اسپانیایی

پلو مرغ اسپانیایی جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
پلو مرغ اسپانیایی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

پلو مرغ اسپانیایی ، طرز تهیه پلو مرغ اسپانیایی