یکشنبه, ۱۶ دی, ۱۴۰۳ / 5 January, 2025
مجله ویستا
ماهی - طرز تهیه ماهی سرخ شده با سس کره و جعفری و لیمو | ایران کوک
مواد لازم
- ماهی بزرگ 1 عدد
- کره 4 قاشق غذاخوری
- آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
- جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل مقدار لازم
ماهی سرخ شده با کره و لیمو
طرز تهیه : ماهی را تمیز کنید ، بشویید و فیله کنید. سپس دو طرف ماهی را به نمک و فلفل آغشته کنید و ماهی را به چند قسمت مساوی برش بزنید.
داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. سپس ماهی را از طرف پوست آن داخل ماهیتابه قرار دهید تا سرخ شود. پس از چند دقیقه برگردانید تا ظرف دیگر ماهی نیز سرخ شود.
جعفری خرد شده ، کره نرم شده و آبلیمو را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس از این سس روی ماهی سرخ شده و داغ بزنید و ماهی را سرو کنید ( میتوانید سس را در زمانی که ماهی سرخ میشود آماده کنید ).
- برای: 2 نفر
- حاضر است در : 40 دقیقه
- وعده: شام, نهار
- دسته بندی دستور آشپزی : غذاهای دريايی
- مواد لازم : آبلیمو, جعفری, کره, ماهی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست