سه شنبه, ۱۸ دی, ۱۴۰۳ / 7 January, 2025
مجله ویستا

اشکنه ساوه


اشکنه ساوه

پیاز را در کمی روغن تفت دهید.
عدس پخته را همراه پیاز تفت دهید.

مواد لازم:

آویشن تفت داده: یک قاشق غذاخوری

رشته پلویی: یک پیمانه

عدس پخته: یک پیمانه

پیاز: یک عدد

سبزیجات معطر (نعناع، ریحان، گشنیز، جعفری) خرد شده: یک پیمانه

آب: سه پیمانه

ماست: دو پیمانه

تخم مرغ: دو عدد

سیب زمینی: یک عدد

ادویه(نمک و فلفل): به میزان لازم

طرز تهیه:

پیاز را در کمی روغن تفت دهید.

عدس پخته را همراه پیاز تفت دهید.

سپس سیب زمینی ها را نگینی خرد کنید و همراه سبزی معطر به مواد بیفزایید و کمی تفت دهید.

رشته پلویی را در تابه ای جداگانه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس ادویه، ماست و آویشن را به رشته اضافه کنید و در ظرف مناسب همه مواد را با هم مخلوط و به آن آب اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی اشکنه کاملا جا افتاد، تخم مرغ ها را اضافه کنید.