یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مارمالاد - طرز تهیه مارمالاد کدو حلوایی | ایران کوک
مارمالاد کدو حلوایی
کدو حلوایی رنده شده 1 لیوان . پودر قند 1/2 لیوان . کره 3 قاشق غذاخوری
پودر هل 1/8 قاشق چایخوری . آب 1/3 لیوان . آبلیمو 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه : کدو حلوایی را پوست بکنید و رنده کنید ، داخل ماهیتابه 2 قاشق غذاخوری کره یا روغن جامد بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید سپس کدو حلوایی رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید تا آب کدو کشیده شده و نرم شود.
پس از نرم شدن کدو حلوایی پودر قند و آب را اضافه کنید ، تفت دهید تا آب کدو بخار شود ( در این مرحله کدو شفاف میشود ).
پس از شفاف شدن کدو پودر هل ، 1 قاشق غذاخوری کره و آبلیمو را اضافه کنید ( در صورت تمایل میتوانید مقداری بادام زمینی یا گردوی بو داده داخل این مارمالاد استفاده کنید ) ؛ سریع هم بزنید سپس از روی حرارت بردارید.
نکته ها : برای خوشرنگ تر شدن این مارمالاد میتوانید از مقداری زعفران یا رنگ خوراکی استفاده کنید.
- دسته بندی دستور آشپزی : انواع مربا مارمالاد
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
شورای نگهبان آمریکا مجلس شورای اسلامی انتخابات دولت حجاب حسین امیرعبداللهیان جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی انتخابات مجلس دوازدهم مجلس
تهران شهرداری تهران قتل سیل هواشناسی فضای مجازی سیلاب سامانه بارشی شهرداری آموزش و پرورش باران سلامت
خودرو قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو قیمت خودرو یارانه بانک مرکزی دلار مسکن ایران خودرو حقوق بازنشستگان ارز
تلویزیون سینمای ایران نمایشگاه کتاب دفاع مقدس صدا و سیما رهبر انقلاب مسعود اسکویی صداوسیما سینما موسیقی سریال مهران غفوریان
دانش بنیان
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین حماس جنگ غزه روسیه اوکراین امیرعبداللهیان نوار غزه انگلیس ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید مهدی طارمی لیگ برتر سپاهان جواد نکونام بارسلونا بازی باشگاه استقلال لیگ برتر انگلیس
باتری اپل آیفون گوگل پهپاد عکاسی ناسا مایکروسافت
خواب ویتامین بیمارستان کاهش وزن فشار خون چای سلامتی توت فرنگی آلرژی کبد چرب اعتماد به نفس